7.4.2022: Relax Gaming, igaming-aggregaattori ja ainutlaatuisen sisällön toimittaja, on sopinut Powered By Relax -kumppanuudesta huippuluokan videokolikkopelistudio Hölle Gamesin kanssa, joka on tällä hetkellä keskittynyt säänneltyihin Saksan markkinoihin.

Berliinistä kotoisin oleva yritys on erityisesti luonut Saksan markkinoille pelimekaniikan nimeltä Bonus Spin, joka tarjoaa pelikokemuksen pelaajille, joihin pelaajat ovat tottuneet pehmentäen samalla veroaltistusta, varmistaen, että saksalaiset asiakkaat saavat parhaan mahdollisen tuotepelin.

Hölle Games on uusin pelistudio, joka hyötyy Relax Gamingin vertaansa vailla olevasta nopeudesta markkinoille ja teknisestä huippuosaamisesta, ja sillä on MGA B2B -lisenssi ja ISO 27001 -sertifioitu. Tämän lisäksi yritys on hyväksytty myös Sveitsin markkinoilla.

Palveluntarjoajan premium-peleissä on myös erottuvia saksalaisia nimiä ja teemoja, kuten Holla die Waldfee, joka on saksalainen termi, jota huudetaan ilon aikoina ja jonka paikalliset pelaajat ovat ottaneet hyvin vastaan.

Relax Gamingin tuotejohtaja Simon Hammon sanoi: ”Saksan säännellyt markkinat kasvavat vauhdilla, mutta voidakseen todella kukoistaa sen sisällä, operaattoreiden on investoitava vahvaan, lokalisoituun sisältöön.

”Hölle on siinä suhteessa paljon edellä peliä ja olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä tällaisen eteenpäin ajattelevan studion kanssa.”

Robert Lenzhofer, Hölle Gamesin toimitusjohtaja ja perustaja, sanoi: ”Olemme niin innoissamme yhteistyöstä Relax Gamingin kanssa, kun keskitymme edelleen Saksan markkinoille silmällä useita muita keskeisiä markkinoita, joille odotamme pääsevämme vuoden aikana.

”Nämä kunnianhimoiset suunnitelmat tekivät Relaxista ihanteellisen kumppanin, jonka avulla voimme edelleen tarjota erinomaista lokalisoitua sisältöä, joka todella resonoi pelaajien kanssa.”

Relax Gaming on perustettu yhdeksi alan johtavista B2B-toimittajista, ja se on juhlinut yli 10 palkintovoittoa koko vuoden 2021 aikana, ja lisää ehdokkaita on jo ilmoitettu vuoden 2022 palkintokaudelle.

Nyt yksi alan johtavista aggregaattoreista, Relax tarjoaa yli 3,000 online-kasinopeliä tehokkaista omista kolikkopeleistään merkittävään, monipuoliseen sisältökirjastoon käsin valituista kolmannen osapuolen studioista kumppanuusohjelmiensa kautta.