Gaming Innovation Group (GiG) on allekirjoittanut ehdollisen sopimuksen nimettömän Ontarion maalla toimivan operaattorin kanssa.

Kaupan myötä GiG voi ottaa käyttöön alustansa, urheiluvedonlyönnin ja OMNI-ratkaisunsa Ontariossa.

GiG sai heinäkuussa luvan tarjota palvelujaan Ontarion osavaltiossa.

Toimittaja on jo antanut kahdelle muulle operaattorille luvan lanseerata Ontarion markkinoille. Kings Media Ltd tuli maakuntaan elokuussa GiG:n kanssa tehdyn sopimuksen kautta.

Vuoden 2023 lanseeraus

Sopimuksen on määrä tulla voimaan vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla.

”Olen todella innoissani voidessani allekirjoittaa ehdot maalla sijaitsevan kumppanin kanssa, joka on toiminut menestyksekkäästi Ontarion markkinoilla vuosikymmenien ajan”, sanoi Ben Clemes, GiGin Pohjois-Amerikan toimitusjohtaja.

”Heidän läsnäolonsa maalla antaa GiG:lle mahdollisuuden esitellä todistetun OMNI-ratkaisumme voimaa täyden tuoteluettelomme rinnalla, mukaan lukien kasino, urheilu ja frontend-ratkaisumme.”

Ontarion oikeudellinen haaste

iGamingin kohtalo Kanadan väkirikkaimmassa provinssissa voi mahdollisesti joutua kyseenalaiseksi Kahnawàken Mohawk-neuvoston oikeudellisen haasteen vuoksi.

Neuvosto käynnisti perustuslaillisen haasteen Ontarion ylemmässä tuomioistuimessa iGaming Ontariota ja maakunnan oikeusministeriä vastaan väittäen, että sen uhkapelien sääntely on perustuslain vastaista.

Kaupallinen vedonlyönti ja pelaaminen ovat laillisia Kanadassa vain, jos provinssin hallitus ”johtaa ja hallinnoi” niitä. Vaikka useimmissa maakunnissa, jotka tarjoavat online-uhkapelejä, hallituksella on monopoli, Ontario käynnisti sen sijaan lisensoidun järjestelmän tänä vuonna, ja tähän mennessä on yli 30 erilaista lisensoitua operaattoria.

Vaikka tarkkaa määritelmää johtamisesta ja johtamisesta ei ole annettu, Kahnawàken Mohawkin neuvosto sanoi, että oli selvää, että maakunta ei harjoita tai hallinnoi online-uhkapelejä.