ST. JULIAN’S, Malta, 26. elokuuta 2024

Gaming Innovation Group Inc. (”GiG”), johtava digitaalisen markkinoinnin ja median voima online-pelialalla, on tänään onnistuneesti ostanut Titan Inc. Limitedin (”Titan”) kesäkuussa allekirjoitetun pääsopimuksen mukaisesti, katso GiG:n ilmoitus 17. kesäkuuta 2024. Titan on huipputason SEO- ja sisältöpalvelujen tarjoaja, ja tämä strateginen siirto vahvistaa GiG:n operatiivisia valmiuksia ja vahvistaa sen markkinajohtajuutta Gentoo Mediassa (entinen GiG Media), sen kukoistavassa media- ja tytäryhtiöliiketoiminnassa.

Titanin integrointi tuo kustannussäästöjä ja toiminnan tehokkuutta Gentoo Median julkaisuosastolle. SEO- ja sisältökustannusten odotetaan laskevan merkittävästi Titanin alaisuudessa konsolidoiduissa toiminnoissa. Lisäksi Titanin asiantuntemus optimoi liiketoiminnan laadun ja markkinoilletuloajan, minkä odotetaan lisäävän divisioonan liikevaihtoa.

Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että olemme saaneet päätökseen Titanin hankinnan. Tämä yritysosto tukee strategisia tavoitteitamme tehostaa toimintaamme ja vahvistaa asemaamme markkinoilla. Titanin SEO- ja sisältöasiantuntemuksen integrointi parantaa palvelukykyämme. Odotamme innolla, mitä hyötyä tästä on toiminnallemme ja sidosryhmillemme, Jonas Warrer, Gentoo Median toimitusjohtaja ja GiG:n vt. toimitusjohtaja

Vuonna 2023 Titan Inc. Limited raportoi 3,30 miljoonan euron liikevaihdon ja 0,72 miljoonan euron käyttökatteen. Yrityskaupan arvo oli 3,2 miljoonaa euroa ja strukturoitu siten, että kaupan toteutumisen yhteydessä maksettiin 1,1 miljoonaa euroa ja kahdentoista kahdenkymmenenneljän kuukauden kuluttua maksettavat kaksi 1,05 miljoonan euron vuosierää.

Tietoja Gaming Innovation Groupista (GiG):
Gaming Innovation Group on johtava iGaming-teknologiayritys, joka tarjoaa ratkaisuja, tuotteita ja palveluita iGaming-operaattoreille. Vuonna 2012 perustetun GiG:n visio on ”Olla alan johtava alustan, urheiluvedonlyönnin ja median tarjoaja, joka toimittaa maailmanluokan ratkaisuja iGaming-kumppaneillemme ja heidän asiakkailleen”. GiG:n missio on edistää kumppaneidemme kestävää kasvua ja kannattavuutta tuoteinnovaatioiden, skaalautuvan teknologian ja palvelun laadun avulla. Gaming Innovation Group toimii Maltalta käsin ja on kaksoislistattu Oslon pörssissä GIG-tunnuksella ja Nasdaq Tukholmassa GIGSEK-tunnuksella. https://www.gig.com