Urheiluvedon jättiläinen FanDuel on ilmoittanut solmineensa monivuotisen kumppanuuden kolminkertaisen golfin mestarin, Jordan Spiethin kanssa. 

Kaupan myötä PGA Tourin virallisesta urheiluvedonlyöntikumppanista FanDuelista tulee Spiethin ainutlaatuinen urheiluvedonlyönti- ja fantasiatoimittaja.

Sen lisäksi, että Spiethistä tulee FanDuelin golftuotteiden kasvot, se esiintyy TV-mainoksissa ja koordinoi FanDuelin sosiaalisen median sisällöntuoton kanssa.

Spieth sanoi: ”Kun laillisten urheiluvedonlyönnien maailma kasvaa nopeasti Yhdysvalloissa, olen uskomattoman innoissani siitä, mitä tämä tilaisuus tuo tullessaan ja mitä mahdollisuuksia sillä on tuoda uusia faneja golfiin.

”Koska PGA Tour ja muut golfmaailman edustajat ovat ottaneet vahvasti vastaan ​​laillistetut urheilupelit, odotan innolla yhteistyötä FanDuelin kanssa löytääksemme ainutlaatuisia tapoja sitoutua nopeasti kasvavaan faneihin.”

FanDuel allekirjoitti samanlaisen sopimuksen NBA-legenda Charles Barkleyn kanssa aiemmin tänä vuonna.

FanDuelin markkinointipäällikkö Mike Raffensperger lisäsi: ”Golf on uskomattoman suosittu urheilulaji FanDuel alustalla ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja sitoutua kasvavaan golf-fanikuntaan ja yhteisöön.

”Jordan Spieth on yksi yleisimmin ihailluista golfin pelaajista sen huipulla ja se sopii täydellisesti ensimmäiseksi viralliseksi golfkumppaniksemme ja golfin kasvoille FanDuelissa.”