DoubleUp pyrkii rakentamaan ja kehittämään ominaisuuksiaan ja sovelluksiaan kohti tulevaisuutta, kun yritys tekee sopimuksen Flowsin kanssa koodittomasta innovaatioalustastaan.

Flows on rakennettu ”markkinoiden agnostisimmaksi ohjelmistoksi”, ja sen avulla  DoubleUp voi kehittää sovelluksiaan ja ominaisuuksiaan ”nopeasti” ilman koodia edellisen automaatiotekniikan avulla.

”Olemme innoissamme nähdessämme, mitä Flows voi tehdä liiketoimintamme hyväksi automaation suhteen”, selitti DoubleUpin toimitusjohtaja Alessandro Rallo. ”Startup-yrityksenä meillä ei aina ole samaa työvoimaa omistautua tuotemuutoksille kuin alan suurilla toimijoilla.

”Olemme kuitenkin uskomattoman kunnianhimoisia emmekä halua tyytyä vähempään. Ensimmäisten esittelyjen ja Flows-aivoriihien jälkeen olemme varmoja, että tämä ratkaisu avaa jännittäviä uusia mahdollisuuksia.”

Flows antaa asiakkailleen mahdollisuuden järjestää erilaisia datapisteitä yhdestä paikasta, mikä mahdollistaa nopeamman toimituksen ja vähentää käyttö- ja kehitysaikaa ja kustannuksia. Plug-in no-code -alustan avulla yritykset voivat myös nopeuttaa kehitystä ja nopeuttaa integraatioita yhdessä käyttöliittymässä ja työnkulun automaatiotyökalussa.

Kooditon alusta antaa DoubleUpille mahdollisuuden ”tehostaa” liiketoimintaansa parantamalla jo käytössä olevia työprosessejaan. Tämä on mahdollista parantamalla olemassa olevia ominaisuuksia sekä rakentamalla uusia, automatisoimalla avainprosesseja ja lisäämällä toimitusaikaa ensiluokkaisen pelaajakokemuksen luomiseksi – kaikki tämä ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa yhtäkään koodiriviä.

Domenico Mazzola, Flowsin myyntijohtaja, kommentoi: ”Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa DoubleUp Groupin tervetulleeksi kasvavaan kumppanivalikoimaamme. On todella hienoa nähdä, että nuori ja kunnianhimoinen yritys tunnistaa koodittoman automaation todellisen tärkeyden ja todelliset edut, joita Flows voi tuoda heidän liiketoiminnalleen. 

”Olen innoissani nähdessäni, miten he hyödyntävät Flowsia innovaatioidensa tehostamiseen, katsokaa tätä muutosta. ”

Flows

Flows on innovaatio ilman koodia -alusta, jonka avulla iGaming-yritykset voivat helposti automatisoida digitaalisia prosessejaan, rakentaa digitaalisia ominaisuuksia ja tuottaa sovelluksia. Flow’n avulla organisaatioilla on enemmän omistajuutta tuotteidensa etenemissuunnitelmiin, ne voivat integroitua mihin tahansa sovellukseen tai tietolähteeseen nopeasti, koordinoida useita järjestelmiä ja automatisoida työnkulkuja reaaliajassa. www.flows.world

Tietoja DoubleUpista

DoubleUp Groupissa on kyse yksinkertaistamisesta. Ehkäisemällä pelaajien käyttäytymistä he rakentavat kauniin käyttäjämatkan, joka ei vaadi minkäänlaista oppimiskäyrää. Tämä varmistaa, että pelaajat voivat sukeltaa suoraan hauskanpitoon. Ja eikö iGamingissa ole kyse siitä? Jos pelaajat ovat tyytyväisiä, liiketoiminta onnistuu. Se on win-win-tilanteen määritelmä. www.doubleup.group