Sanonta monista liukastumisesta kupin ja huulten välillä ei ole koskaan ollut totuudenmukaisempi kuin rahapeliteollisuuden toiveiden suhteen Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen tulevasta uhkapelilain katsauksesta.

Ehkä virheellisesti jälkikäteen ajateltuna Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelisektori oli ollut kesällä hieman rentoutunut hallituksen lainsäädäntökehyksen tarkastelun tuloksista .

Erityisesti pelot paljon tiukempista kohtuuhintaisuussäännöistä ja puhe mahdollisista tuhoisista menorajoista ovat näyttäneet hämärtyneen, kun silloisen ministerin John Whittingdalen nähtiin ottavan ystävällisemmin silmänsä kuulemisen aikana esitellyistä todisteista.

Lisäksi kun Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelitoimikunnan puheenjohtaja Bill Moyes oli myös lähtemässä ulos, ja ottamalla onnettoman toimitusjohtajan Neil McArthurin mukaan, näytti siltä, ​​että kriisi oli vältetty.

Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen uudelleenjärjestely aiheutti kuitenkin uuden epävarmuuden annoksen, joka voidaan kohtuudella olettaa, että se on asettanut alan jälleen tasapainoon.

Kuten Dan Waugh Regulus Partnersissa ehdotti muuton jälkeen, päätös siirtyä John Whittingdalen ja Oliver Dowdenin (viimeksi mainitun tilalle Nadine Dorriesin) luo ”on lievästi sanottuna esimerkki valitettavasta ajoituksesta”.

”Riippumatta puolueellisista näkemyksistä siitä, missä hänen sympatiansa voivat olla tai eivät, Whittingdalella oli useimpia parempia vaatimuksia rahapelien sääntelyn asiantuntemuksesta, kun hän oli istunut rahapelilain tarkastuskomiteassa ja johti kulttuurivalintakomitean tarkastelua vuosina 2012 ja 2013 ja toiminut kulttuurisihteerinä vuosina 2015–2016. ”

Hallitus vaati viime viikolla hallituksen ehdotuksia koskevan valkoisen kirjan julkaisemista edelleen tänä vuonna. Mutta pelko on nyt kaksijakoinen. Ensinnäkin, että myöhästymisiä tulee lisää, kun uusi ministeri pääsee vauhtiin. Ja toiseksi, että yläreunan muutos voisi ennakoida vähemmän hyväntahtoisen näkemyksen sektorista.

On siis hyvä aika uudistaa parlamentin puolueiden vedonlyönti- ja peliryhmä, jossa Blackpoolin eteläpuolueen kansanedustaja Scott Benton on äskettäin asennettu yhteispuheenjohtaja, aloittaa tutkimuksen Yhdistyneen kuningaskunnan rahapelitoimikunnan pätevyydestä ja tehokkuudesta.

Steve Donoghue, alan konsultti, joka toimii myös APBGG: n sihteerinä, sanoi, että interventio oli merkki siitä, että teollisuus voi edelleen luottaa tukeen tietyiltä osin alahuoneessa.

Puhuessaan omana ominaisuutensa hän sanoi olevansa ”surullinen” Whittingdalen lähdöstä, mutta APPGG: n huolenaiheet liittyvät enemmän UKGC: n viimeaikaiseen käyttäytymiseen.

”Mielestämme rahapelitoimikunnalla on vielä paljon vastausta ja että sen toistuvat väitteet maailmanluokasta näyttävät jäävän melko lyhyiksi, kun otetaan huomioon todisteet, jotka olemme saaneet hiilenpinnan toimijoilta”, hän sanoo.

”Erityisen huolestuttavaa on se, että komissio on edelleen päättänyt sanoa sanansa kohtuuhintaisuudesta huolimatta siitä, että on selvää, että kaikkien asiaa koskevien päätösten pitäisi olla parlamentin asia, ei valitsematon sääntelyviranomainen”, hän lisää.

Artikkelin teille toi Carnival News