Joskus nimen vaihtaminen on yritykselle ainoa keino laajentua kansainvälisesti, ilman että yrityksen oma alkuperäinen nimi vaikeuttaisi kasvua.

Arpajaisoperaattori Allwyn – entinen Sazka Group – on muuttanut neljän yrityksensä lailliset nimet vastaamaan sen uudelleenbrändäystä.

Sazka brändättiin uudelleen Allwyniin joulukuussa 2021, mikä heijastaa sen painopisteen siirtymistä arpajaistoiminnoista globaaliin peliliiketoimintaan.

Ei enää vain lottofirma

Sazka Entertainment AG tunnetaan nyt nimellä Allwyn AG, kun taas Sazka Group tunnetaan nimellä Allwyn International.

Kaikkialla Euroopassa toimivien Allwyn Internationalin tytäryhtiöiden nimet eivät ole muuttuneet.

Kaksi operaattorin palveluyritystä – Sazka Group CZ ja Sazka Group UK Limited – on nimetty uudelleen Allwyn Services Czech Republiciksi ja Allwyn Services UK Ltd:ksi.

Alwynn korosti, että vain lailliset nimet ovat muuttuneet ja omistusrakenne pysyy samana.

”Olemme päättäneet nimetä avainyksikköjemme lailliset nimet uudelleen vastaamaan uutta Allwyn-tuotemerkkiämme , sanoi Allwynin toimitusjohtaja Robert Chvátal. Pelejämme tarjotaan jatkossakin ikonisilla paikallisilla brändeillä, joita asiakkaamme rakastavat.”

Maaliskuussa Allwyn ilmoitettiin Yhdistyneen kuningaskunnan kansallisen arpajaislisenssitarjouksen voittajaksi, joka oli kuulunut Camelotille viimeiset 28 vuotta. Yhtiö sanoi, että sen uudelleenbrändäys Allwynille liittyi kansalliseen arpajaistarjoukseen.

Seuraavana kuukautena Camelot nosti high court -valituksen päätöksestä väittäen, että uhkapelikomissio ”teki tämän päätöksen pahasti väärin”.

Source: https://igamingbusiness.com/allwyn-completes-rebranding-from-sazka/