Paf ja Eckerö Line ovat allekirjoittaneet uuden monivuotisen sopimuksen. Sopimuksen myötä Eckerö Linelle tarjoutuu täysin uusi ja päivitetty pelikokemus laivalla.

Paf ja Eckerö Linjen ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo useiden vuosien ajan. Paf tuottaa ja tarjoaa peliviihdettä matkustajalaiva MS Eckerölle, joka liikennöi Ruotsin ja Ahvenanmaan välillä. Molemmat osapuolet ovat päättäneet jatkaa yhteistyötä monivuotisella sopimuksella, joka ulottuu vuodesta 2024 eteenpäin.

Meillä on vankka yhteinen historia Eckerö Linen kanssa, ja odotamme innolla tulevia vuosia yhdessä. Laivayhtiö on tärkeä yhteistyökumppani Pafille, ja yhdessä olemme onnistuneet tarjoamaan hyvää peliviihdettä laivalla.

Pafin toimitusjohtaja Christer Fahlstedt

Olemme saaneet hyvää yhteistyötä Pafin kanssa vuosien varrella. Meillä molemmilla on korkeat tavoitteet ja tiedämme, mitä vaaditaan sopeutuaksemme toimintamme olosuhteisiin laivalla.

Eckerö Linjen Ab:n toimitusjohtaja Tomas Karlsson

Ajankohta on tärkeä kehitykselle

Nykyinen sopimus Pafin ja Eckerö Linjenin välillä oli voimassa vuoden 2023 loppuun asti, mutta parempien mahdollisuuksien tarjoamiseksi liiketoiminnan pitkäaikaiselle kehitykselle päätettiin laajentaa sopimusta hyvissä ajoin.

On hyvä molemmille osapuolille, että voimme jo laajentaa yhteistyösopimustamme. Uusien pelikoneiden hankkiminen ja niiden käyttöön tarvittavan ohjelmiston toteuttaminen tiettyä reittiä varten vie yleensä suhteellisen kauan aikaa.

Pafin operatiivinen johtaja Lasse Danielsson

MS Eckerö liikennöi päivittäin Eckeröstä Ahvenanmaalta Grisslehamniin Ruotsissa. Laivalla matkustaneiden vierailijoiden määrä oli vuonna 2022 yhteensä 787 930, kun taas vuonna 2021 vierailijoita oli 490 695. Matkustusrajoitukset Ruotsista Ahvenanmaalle poistettiin 1. heinäkuuta 2022, mikä kasvatti matkustajien määrää laivalla.

Olemme uudessa vaiheessa matkustajaliikenteessä ja pandemian jälkeen matkustavilla vierailijoilla on uusia vaatimuksia matkoilleen. Siksi meidän on myös sopeutettava toimintaamme muun muassa modernien kassattomien maksuratkaisujen avulla.

Lasse Danielsson