Osakkeenomistajat 888:ssa ovat hyväksyneet operaattori William Hillin oston yhdysvaltojen ulkopuolisista varoista Caesarsilta 1,95 miljardilla punnalla (2,29 miljardia euroa / 2,34 miljardia dollaria).

888 sopi syyskuussa 2021 ostavansa William Hillin muun kuin Yhdysvaltalaisen liiketoiminnan pian sen jälkeen, kun maalla toimiva operaattori Caesars osti koko William Hill -liiketoiminnan noin 2,90 miljardilla punnalla tarkoituksenaan luopua kaikista paitsi sen Yhdysvaltalaisista varoista.

Koska William Hillin omaisuus on suurempi kuin nykyinen 888-liiketoiminta, kauppaa pidetään käänteisenä yritysostona, joten osakkeenomistajien on hyväksyttävä 888.

Osakkeenomistajat äänestivät eilen (16.5.) ehdotetusta yritysostosta. Kaupan puolesta annettiin yhteensä 307,0 miljoonaa ääntä – mikä vastaa 99,7 prosenttia äänivaltaisista osakkeista – ja vain 819 264 ääntä.

Olemme iloisia osakkeenomistajiemme tuesta william hillin ehdotetulle hankinnalle ja haluamme kiittää heitä heidän jatkuvasta, rakentavasta sitoutumisestaan osana tätä prosessia.

Lordi Mendelsohn, 888 Holdingsin toimivaan johtoon kuulumaton hallituksen puheenjohtaja.

Odotamme innolla tämän muutoshankinnan loppuunsaattamista kesäkuun lopussa, luoden maailmanlaajuisen online-vedonlyönti- ja pelijohtajan yhdistämällä kaksi erittäin täydentävää yritystä ja kaksi alan johtavaa tuotemerkkiä.

Hyväksyntä tulee hieman yli kuukausi 888: n jälkeen, ja Caesars suostui alentamaan ostohintaa omaisuuden hankkimiseksi 250 miljoonalla punnalla, ja kaupan käteisosuus on nyt asetettu 584.9 miljoonaan puntaan 834.9 miljoonan punnan sijasta.

Se totesi, että tämä johtui ”makrotaloudellisen ja sääntely-ympäristön muutoksesta”. Erityisesti se totesi, että William Hillin yrityksen toimilupaa toimia Isossa-Britanniassa tarkistettiin parhaillaan. Tämä sai yrityksen varaamaan 15 miljoonaa puntaa kattamaan kaikki tästä tarkistuksesta aiheutuvat kustannukset. Lisäksi Caesars tarjosi korvauksen tietyille tuotemerkeille kompensoidakseen mahdolliset sääntelyratkaisut.

Sulautumista koskevassa esitteessään 888 sanoi, että kauppa auttaisi sitä monipuolistamaan toimintaansa lisäämällä sen altistumista urheiluvedonlyönnille ja samalla parantamalla asemaansa paikallisesti säännellyillä markkinoilla.

Yritys sanoi myös, että sen uusi mittakaava auttaisi sitä voittamaan useita haasteita, kuten mahdolliset markkinointirajoitukset.

Ostamalla Ison-Britannian suurimman vähittäiskaupan vedonvälittäjän 888 sanoi, että osto olisi myös ”houkutteleva monikanavainen mahdollisuus Yhdistyneessä kuningaskunnassa”.

Lopuksi yritys sanoi odottavansa kaupasta merkittäviä kustannussynergioita, mukaan lukien 100 miljoonan punnan vuotuiset säästöt vuoteen 2025 mennessä. .

Source: https://igamingbusiness.com/888-shareholders-william-hill-deal/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.