Raha- ja kasinopelien tarjoaja sekä monopolia pyörittävä Veikkaus on alkanu sulkemaan pelisalejaan ympäri Suomea terveysministeriön kehotuksen vuoksi. Covid-19 tartunnat ovat lisääntyneet parissa viikossa noin 1,500 tartunnalla. Aikaisemmin luku oli 906 mutta se on nyt noussut 2,541. Tämän uuden aallon myötä valtio onkin antanut kehotuksen että kaikki riskialttiit paikat joissa on paljon väkeä kannattaisi sulkea väliaikaisesti.

Veikkaus

Veikkauksen kohdalla tämä siis tarkoittaa kaupunkiseutujen pelaamoita sekä myös Feel Vegas saleja. Veikkaus on tähän mennessä sulkenut toimipisteitään 12 eri alueella ja todennäköisesti moni seuraa vielä perässä. Tässä vaiheessa on todella vaikea sanoa milloin kyseiset salit aukeaa uudestaan mutta ensi vuonna aikaisintaan. Mikäli kuitenkin haluaa nauttia veikkauksen omista perinteisistä peleistä tai sitten Bling koneiden peleistä niin Veikkauksen omat sivut tarjoaa samat pelit kotikoneeltasi.

Veikkaus kertoo että ”Me olemme seuranneet korona pandemian tilannetta ja noudattaneet myös ministeriön ohjeita välttääksemme riskejä”. ”Teimme päätöksen toimipisteiden sulkemisesta pian sen jälkeen kun terveysministeriö antoi tiedotuksensa”. – Jari Heino, Veikkaus

Nämä toimipisteet ovat siis kaikki lauantaiseen mennessä kiinni, myös Helsingin alueen koulut suljetaan ja isot kokoontumiset ovat jälleen kiellettyjä. Peruskoululaiset siirtyvät jälleen etäopetukseen.

Carnival News seuraa tilanteen kehittymistä.