Eurooppalaisen operaattori BetWay:n omistaja, Super Group laajentaa Yhdysvaltojen markkinoille. Tämä on seuraus yhdistymisestä SEAC:n kanssa (Sport Entertainment Acquisition Corp). Huikean 4,75 miljardin dollarin arvoinen sopimus avaa Super Groupille oven isoille tuotoille kyseisellä alueella. Kokonsa ja väestönsä vuoksi Yhdysvaltojen markkinat on todella haluttu alue jokaiselle operaattorille.

Sopimuksen sanelee että Super Groupin osakkeet yhdistyy SEAC osakkeiden kanssa näin ollen hakien paikkaa New Yorkin pörssilistaukseen uudella tiketillä ”SGHC”. Uusi yhtiö kuitenkin jatkaa nimellä Super Group. Sopimus myöskin sanelee että jokainen osakeomistaja jolla on yli 70% yhtiön pääomasta ei saa myydä osakkeitaan mutta voi vaihtaa pääomaosuutensa uuteen sijaan uudessa yhtiössä.

SEAC on siis suostunut yhdistymään Super Groupin alle joka myös omistaa Spin nimisen monitoimi kasinobrändin. Sopimuksella oli 4,75 miljardin dollarin hintalappu joka maksetaan pääomana. Olettaen että SEAC:n jokainen osakas pysyy mukana niin diili tuo uudelle yhtiölle 450 miljoonaa dollaria. Samalla myös Super Groupin nykyiset osakkaat säilyttävät 88% enemmistön osakkeissa.

Perinteisesti näissä tapauksissa yhtiöiden hallitukset äänestää asiasta ja tässä tapauksessa äänestys oli yksimielinen molemmissa hallituksissa. Vielä toki vaaditaan vihreä valo osakkailta

Super Group:n tulevaisuus

Mitä tulevaisuuteen ja tuloennusteisiin tulee niin ennuste tämän vuoden kokonaistuloille on 1,5 miljardia dollaria nettipelaamisesta ja 350 miljoonaa muista ennen veroja sekä muita vähennyksiä. Ensi vuodelle eli 2022 tuloennuste on 1,7 miljardia dollaria nettipelaamisesta sekä 420 miljoonaa muita tuloja.

”Olemme perustaneet todellakin globaalin nettipelaamisen jättiläisen joka on mittava ja tuottava. Tavoitteenamme tuoda ensiluokkaista viihdettä maailmanlaajuisesti asiakkaillemme.” Super Groupin toimitusjohtaja Neal Menashe kertoo tiedotteessaan.

SEAC:n johdon jäsen Eric Grubman kertoi oman mielipiteensä seuraavin sanoin. ”Super Group on nettipelaamisen ja vedonlyönnin jätti jolla on täydellinen maine globaalissa kasvussa sekä vahva taloudellinen tila. Yhtiön sydän on sen teknologiassa joka ajaa sen vertaansa vailla olevaa dataanalyysin asiantuntemusta.”

Kaksi NFL:n entistä johtajaa ovat mukana viemässä yhtiötä kohti tulevaisuutta ainakin urheilun vedonlyönnin osalta ja sen markkinoinnissa.

Carnival News tuo teille päivittäin pelimaailman uutisia. Oli kyseessä sitten pelit tai yhtiöt niiden takana. Alkuperäinen uutinen on luettavissa englanniksi täältä.