Kaupan kokonaisvastike on 6,05 miljardia dollaria, joka koostuu 5,825 miljardista dollarista käteisenä ja max 225 miljoonan dollarin ansaitsemisesta tiettyjen käyttökatetavoitteiden saavuttamisen perusteella vuonna 2022 ja 2023.

Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2022 toisella neljänneksellä sovellettavien viranomaishyväksyntöjen ja totutusti sulkemisehtojen mukaisesti.

Scientific Gamesin arpajaisliiketoiminnalla on pitkäaikaiset suhteet noin 130 valtion ja ei-valtiollisten arpajaisyhteisöjen kanssa yli 50 maassa. Se tarjoaa innovatiivisen sarjan avaimet käteen -ratkaisuja, jotka kattavat koko arpajaisekosysteemin, mukaan lukien pika- ja päätepelit, urheiluvedonlyönti, arpajaisjärjestelmät ja vähittäiskauppateknologia sekä nopeasti kasvavat ilonpitävät markkinat. Sen tuotteiden ja palveluiden teho on noin 69 prosenttia pikatuotteiden vähittäismyynnistä maailmanlaajuisesti.

Tämä kauppa on mullistava vauhdittamaan ilmoitetun strategiamme toimittamista portfoliomme optimoimiseksi, taseemme aggressiiviseksi vipuvivuksi ja sijoittamiseksi investoimaan tulevaan kasvuun

Barry Cottle, Scientific Gamesin toimitusjohtaja.

Teimme perusteellisen katsauksen arpajaisliiketoiminnan myyntipolkuihin ja luotamme siihen, että tämä kauppa maksimoi arvon ja varmuuden minimoiden samalla monimutkaisuus- ja toteutusriskin, ja asettaa sekä Scientific Gamesin että SG Lotteryn jatkuvaan menestykseen ainutlaatuisilla kasvupoluilla.

Tämän kaupan merkittävät lähiajan tuotot sekä aiemmin julkistamamme urheiluvedonlyönnin myynti muuttavat tasettamme ja tarjoavat taloudellista joustavuutta investoida orgaanisesti ja epäorgaanisesti strategiamme nopeuttamiseksi. Tämä on merkittävä virstanpylväs ja antaa meille selkeän polun saavuttaa visiomme tulla johtavaksi globaaliksi peliyhtiöksi ja avata täyden arvomme osakkeenomistajille.

Olemme innoissamme tästä lopputuloksesta ja siitä, mitä se merkitsee Scientific Games -arpajaisten ja asiakkaidemme tulevaisuudelle”, sanoi Patrick McHugh, Scientific Games Lotteryn toimitusjohtaja. Olen varma, että Brookfieldin tuella meillä on joustavuutta ja ketteryyttä laajentaa syvää tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja maksimoida arpajaisten edunsaajan tuotot ympäri maailmaa, jotta voimme hyödyntää edessämme näettetyt merkittävät mahdollisuudet.”

Scientific Games -arpajaistiimi on rakentanut johtavan liiketoiminnan, joka on innovoinut toimialaansa pelien, teknologian ja palveluiden lähentymisessä, vähittäiskaupan ja digitaalisten kanavien yli globaaleille asiakkailleen, brookfield business partnersin toimitusjohtaja David Nowak sanoi. Kyvyillämme ja globaalilla tavoittamillamme odotamme innolla johdon tukemista liiketoiminnan jatkuvassa kasvussa.