PAF on allekirjoittanut Finnlinesin kanssa sopimuksen kahdesta uudesta aluksestaan. Paf toimittaa viihdettä laivalla sekä Finnsiriuksen että Finncanopuksen aluksille. Uudet alukset aloittavat liikennöinnin vuonna 2023.

Paf on ollut pitkään Finnlinesin kumppani ja kumppanuutta on nyt laajennettu koskemaan myös heidän kahta uutta alustaan. Lauttayhtiö Finnlines on investoinut kahteen uuteen huipputason alukseen, finnsirius- ja finncanopus-nimisiin aluksiin, jotka laukaistaan vuonna 2023.

Olemme todella innoissamme Finnlinesin kahdesta uudesta aluksesta. Varmistamme, että he saavat laivaan modernin peli- ja huvikonseptin, mikä on poikkeuksellista näille kahdelle uudelle alukselle.

Pafin operatiivinen johtaja Lasse Danielsson

Paf on ollut vakaa ja hyvä kumppani jo vuosia. Meillä on myös yhteinen näkemys liiketoimintamme vastuullisuudesta, ja siksi ne ovat luonnollinen kumppani uusille laivoillemme.

Finnlinesin varatoimitusjohtaja Thomas Doepel

Matkustajien mukavuus ilman vaivaa

Finnlinesilla on perinne olla eturintamassa rahdin ja logistiikan alalla. Tämä perinne jatkuu uusilla aluksilla, mutta tällä kertaa keskittyen erityisesti matkustajakokemukseen.

Kuva, joka sisältää kohteen sisä, sisäkatto, kansi

Kuvaus luotu automaattisesti

Suunnittelumme keskittyy matkustajien nautintoon, mukavuuteen ja kätevään matkustamiseen. Tavoitteenamme on yhdistää laadukas palvelu ja matkustajien mukavuus ilman vaivaa.

Finnlinesin NB-konseptikehityspäällikkö Kristina Uppala

Matkustajakokemus on pelimme nimi, ja koska pystyimme allekirjoittamaan kumppanuussopimuksen jo varhaisessa vaiheessa, voimme varmasti toimittaa hyvin harkitun viihdejärjestelyn avulla. Meillä on jo suunnitelmia suuresta huvipelihuoneesta laivalla.

Pafin avainasiakaspäällikkö Christian Lundell

Hybridiratkaisut

Uudet alukset ovat moderneja ja erittäin kehittyneitä aluksia, joissa on useita energiansäästötekniikoita. Hybridiratkaisu vähentää polttoaineen kulutusta ja mahdollistaa nollapäästöt satamassa. Ro-pax-alukset ovat 235 metriä pitkiä ja pystyvät kuljettamaan 200 autoa ja 300 kuorma-autoa matkaa kohti. Sen lisäksi, että alukset pystyvät kuljettamaan valtavan määrän rahtia, ne voivat kuljettaa myös 1 100 matkustajaa.

Source: https://aboutpaf.com/finnlines-two-new-ships/