Mr Green Ltd on saanut varoituksia ja sakkoja Ruotsissa epäonnistuttuaan tekemään tarpeelliset rahanpesunvastaiset toimet, sekä ennaltaehkäisevät rahapeliongelmiin liittyvät toimet. Swedish Gaming Inspektorate eli Spelsinpektionen on asettanut Mr Greenille 31,5 miljoonan kruunun eli reilun 3 miljoonan euron sakon kahdesta varoituksesta.

Lain mukaan rahanpesulakien rikkomuksesta voidaan määrätä maksimissaan yhden miljoonan euron sakot, mutta varsinainen rahapelilaki mahdollistaa suuremman sakon, joka suhteutetaan rikkoneen yrityksen liikevaihtoon.

Rahanpesulain tarkoitus on estää peliyhtiöiden käyttö rikollisen rahan kierrättämiseen. Rahapeliyhtiöiden tulee varmistua pelaajien henkilöllisyydestä ja saada asiakkailta tarpeelliset tiedot, joilla voidaan varmistaa asiakkaan todellinen henkilöllisyys.

Mr Green Ltd on Ruotsin viranomaisten kannan mukaan epäonnistunut tässä tehtävässään ja siksi sitä on sakotettu 1,5 miljoonalla Ruotsin kruunulla.

Toisekseen pelitarkastus otti kantaa Mr Greenin liian vähäisiin toimiin ongelmapelaamisen suhteen. Tarkastamon mukaan yhtiö ei ole tehnyt tarpeeksi vähentääkseen ongelmapelaamista. Tästä syystä yritys sai toisen varoituksensa ja suuremman 30 miljoonan kruunun sakkonsa.