MGM Resorts käynnistää uudelleen suunnitellun ja uusitun uskollisuuspalkkioohjelman 1. helmikuuta, ja se väittää tarjoavansa ”ennennäkemättömän” pääsyn ja uusia etuja vieraille sen kiinteistöissä ympäri Yhdysvaltoja.

Ohjelma nimetään uudelleen M Life Rewardsista MGM Rewardsiksi, ja sitä laajennetaan, jotta asiakkaat voivat ansaita MGM Rewards -pisteitä pelatessaan, yöpyessään tai syödessään sen kiinteistöissä.

Aiemmin asiakkaat saattoivat ansaita pisteitä vain MGM:n kiinteistöjen uhkapelaamisesta, mutta nyt he voivat kerätä pisteitä, jotka voidaan lunastaa ilmaisiin ruokiin ja juomiin, viihteeseen, hotellimajoitukseen ja muihin kokemuksiin.

Pelaajille tarjotaan edelleen lisäkannustimia, sillä kolikkopelien pelaajat voivat ansaita Slot Dollars, joka tunnettiin aiemmin nimellä PointPlay, kun he pelaavat MGM:n kasinoilla.

Viisi jäsentasoa – Sapphire, Pearl, Gold, Platinum ja Noir – pysyvät ennallaan. Pearl-tason saavuttaneet jäsenet ovat oikeutettuja ilmaisiin MGM Rewards -konsertteihin, eivätkä Rewards Points -pisteet tai Slot Dollars vanhene tilin passiivisuuden vuoksi.

Gold-tason jäseniltä ei peritä lomakeskusmaksuja, ja he pääsevät eksklusiivisiin tapahtumiin ja kokemuksiin. Platinajäsenet voivat saada matkahyvityksiä Las Vegasiin, sviittien korotuksia ja jopa klo 16.00 uloskirjautumista hotellimajoituksia varten.

MGM Rewards -sovellus päivitetään sisältämään kaikki uudet parannukset, kun taas palkintojärjestelmä integroidaan BetMGM:ään, operaattorin urheiluvedonlyönti- ja igaming-brändiin, jolloin pelaajat voivat kerätä pisteitä pelatessaan verkossa.

Palkinnot eivät rajoitu MGM Resortsin kiinteistöihin, vaan operaattori on tehnyt yhteistyötä sellaisten tuotemerkkien kanssa, kuten Hyatt Hotels, Southwest Airlines, Avis Rental Cars, Royal Caribbean ja Celebrity Cruise Lines tarjotakseen asiakkaille enemmän kokemuksia.

”MGM Resortsilla on vertaansa vailla oleva valikoima lomakohteita ja palveluita vieraillemme ympäri maailmaa”, MGM Resortsin kanta-asiakasmarkkinoinnin varajohtaja Anil Mansukhani sanoi.

”Kun jokainen vieras kokee kiinteistömme ainutlaatuisilla tavoilla, MGM Rewards on suunniteltu tunnustamaan ja palkitsemaan jokainen jäsen heidän mieltymyksiensä mukaisilla kokemuksilla, olipa kyseessä sitten osallistuminen uskomattomaan konserttiin, maailmanluokan aterian nauttiminen tai luksussviitissä yöpyminen.

”MGM Rewards kehitettiin suorana seurauksena asiakaspalautteena, ja se tarjoaa nyt enemmän tapoja ansaita, enemmän tapoja lunastaa ja eksklusiivisempia etuja [yli 20] MGM Resorts -kohteessa eri puolilla maata.”

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.