Aiemmin tässä kuussa MGA antoi peruutusilmoituksen DGV: tä vastaan – joka ylläpitää AurumPalace- ja FlipperFlip-tuotemerkkejä – todettuaan, että operaattori rikkoi useita määräyksiä.

Näihin sisältyi lisenssimaksuja koskevia sääntöjä, sillä DGV ei ollut maksanut sovittua 25 000 euron lisenssimaksua (21 134 puntaa / 25 045 dollaria) 23. marraskuuta 2021 ja 22. marraskuuta 2022 väliseltä ajalta.

DGV ei myöskään maksanut sääntelyviranomaiselle noudattamismaksuja , jotka ovat peräisin joulukuulta 2021.

Lisäksi sääntelyviranomainen sanoi, että DGV ei toimittanut tarkastettuja tilinpäätöksiä tammikuun 2020 ja joulukuun 2020 väliseltä ajalta 180 päivän kuluessa.

Lisäksi todettiin, että pääosasto ei ollut toimittanut 1.1.2021 ja 30. kesäkuuta 2021 alkavaa ajanjaksoa koskevia välitilinpäätöksiä asetettuun määräaikaan mennessä.

Pääosasto V:lle annettiin 20 päivää ilmoituksen päivämäärästä (4. elokuuta) aikaa vastata päätökseen sillä perusteella, miksi MGA:n ei pitäisi jatkaa peruuttamista.

Kun tämä määräaika oli nyt umpeutunut, MGA kuitenkin peruutti lentotoiminnan harjoittajan toimiluvan.

DGV:llä on 24. elokuuta alkaen 20 päivää aikaa hakea peruutusta koskevaa valitusta administrative review tribunaliin.

Elämä on jatkuvaa opiskelua

Oletko miettinyt, mitä lähihistoriassamme oikeastaan on tapahtunut? Esimerkiksi Suomen sotahistoria tuon toisen maailman sodan aikoihin? Historian opiskelu tuo myös ajatuksia esimerkiksi oman talouden hoitoon ja hallintaan, sekä siihen minne ne omat rahat laittaisi, kuten kenties osakkeisiin vai peräti bitcoineihin tai muihin kryptovaluuttoihin. Elämän mittaiseen oppimiseen liittyvät myös riskit ja niiden ottaminen, kenties sinunkin kannattaa jossain vaiheessa tehdä omalle taloudellesi riskitesti, tai ainakin käydä tutussa paikallisessa pankissa tekemässä sellainen, ei siitä haittaakaan olisi.

Oletko miettinyt, että voimme opetella asioita myös suoratoisto kanavien ohjelmien kautta? Sisustaminen, ruoanlaitto, säästäminen ja sijoittaminen ovat heti sellaisia ajatuksia, joita voi opetella tai ainakin saada ideoita suoratoiston kautta.