LuckyStreak on livejakaja ja alustasovellustoimittaja, joka on nyt viimeisin Yggdrasilin kanssa sopimuksen tehnyt sovelluskehittäjä, joka lähtee kehittämään omaa portfoliotaan ryhmän työvälineiden ja palveluiden kauta.

LuckyStreakin tavoite on kasvatttaa yrityksen B2B palveluita Yggdrasilin verkoston ja portfolion kautta. Franshising sopimuksen avulla LuckyStreakin saataville tulee koko in-hoise pelivalikoima, markkinointi välineet sekä back-office että koko YG Masters jäsenten sisältö, kuten myös GATI teknologia.

GATI, eli Game Adaption Tools and Interface on regulation-ready, eli lakien mukaisesti rakennettu kehitysväline studioille ja pelituottajille käyttää standardoitua kehitystekniikkaa ja saada tuotteet maailman laajuiseen jakeluun.

Yggdrasilin Global market toimintojan pomo Björn Krantz kertoo franchise tarjouken olevan taloudellisesti kustannustehokas tapa kehittää, aunhata ja opetoida omia B2B igaming palveluita Yggdrasilin peleillä.

Olemme iloisia saadessamme LuckyStreakin mukaan. Sopimus mahdollistaa heille pääsyn kaikkeen mitä Yggdrasil on tuottanut viimeisten kahdeksan vuoden aikana. Saamme samalla tyke heitä heidän kehittyessään toimintojensa kanssa seuraavalla tasolle.

Björn Krantz

LuckyStreak perustettiin 2015. Se kehittää ja hostaa nimenomaan live kasino peliä omien live studioiden ja tekniikansa avulla. LuckyStreak tuottaa myös B2B iGaming sovelluksia oman globaalin LuckyStreak liiketoimintapalvelun tarjouksen kautta.

Olemme innostuneita tulemaan franshising kumppaniksi. Saamme toimivan tavan laajentaa business mahdollisuuksia ja kehittää omaa tarjontaamme Yggsdrasilin teknologialla, työvälineillä sekä palveluilla.

LuckyStreak toimitusjohtaja ja co-perustaja Ady Totah