Koko viime vuosi, 2020 oli monelle yritykselle ja alalle todella hankalaa aikaa joka on myös jatkunut tälle vuodelle. Toki löytyy myös tiettyjä alueita jonka myynnit ja tuotot nousivat ja yksi näistä on rahapelaaminen sekä vedonlyönti. Lotto onkin yksiä eniten pelatuimpia ”unelmapelejä” rahapelien joukossa.

Suomessa jopa 70% väestöstä ilmoittaa pelaavansa lottoa aina silloin tällöin ja jopa 40% lottoaa ihan viikottain. Suomalaiset käyttävät vuosittain yhteensä noin miljardin lottoamiseen. Toki luku on epävarma sillä Veikkaus ei aivan tarkkoja summia anna.

5,5 miljoonan ihmisen maassa tuo luku on paljon. Saksassa sen sijaan asuu reilu 80 miljoonaa ihmistä ja siellä juurikin viime vuonna nähtiin nousu lottoamisessa. Saksalaiset käyttivät 7,9 miljardia euroa lottopeleihin joka on 8,2% nousu vuodesta 2019 jolloin summa oli 7,3 miljardia.

Nämä tiedot julkaisi Saksan oma peliviranomainen Deutscher Lotto und Totoblock. Samassa raportissa myös kerrottiin kuinka paljon tästä jäi valtiolle käteen verojen muodossa, jopa 3,1 miljardia.

Pandemian seurauksena moni myyntipaikka oli viime vuonna kiinni ja näin ollen moni saksalainen osti netistä paikallisilta myyjiltään jopa 913 miljoonan euron edestä lottokuponkeja.

”Tämä raha hyödyttää koko kansaa sekä yhteistä hyvää, ilman tätä moni hyvinvointi, kulttuuri ja urheiluprojekti kuin myös monumenttien ylläpito ei olisi mahdollista kaikissa liittovaltion osavaltioissa” toteaa Jürgen Häfner, Lotto Rheinland-Pfalzin tämän hetkinen toimitusjohtaja.

Tämänkin artikkelin teille toi Carnival News, alkuperäinen englanninkielinen uutinen löytyy täältä!