Vedonlyönti on iso osa urheilua ja elektroninen urheilu ei ole mikään poikkeus. LOOT.BET onkin yksi isoimpia vedonlyöntisivustoja e-urheilua varten ja nyt he ovat paljastaneet mitkä pelit ovat olleet suosituimpia kohteita.

Pelaajien suosikit viime vuonna menevät seuraavasti. Ensimmäisenä listalla on Counter-Strike: Global Offensive jonka peleihin meni 53% koko vuoden panoksista. Kärkisijan takana on DotA 2 yhtä kunnioitettavalla prosentilla joka oli 35%. League of Legends joka on samanlainen peli tuli kolmanneksi 7 prosentilla.

Näihin peleihin panostettiin eniten seuraavien tapahtumien aikana:

ESL One: Road to Rio (CS:GO), Epic League (DotA 2), Legends Pro League Summer (LoL).

Myös Fifa peleihin panostaminen nousi neljänneksi listalla, aikaisemmin Fifan peleissä ei hirveästi liikennettä ollut vedonlyönnin suhteen.

Keskiverto panostuksien puolesta listan kärjessä onkin League of Legends ja sen 32,34€. Yllättävästi enitein pelatuissa peleissä kuten CS:GO ja DotA 2 keskiverto panostus pisti heidät listan sijoille 10. ja 11. CS:GO:lla oli 21,41€ ja DotA:lla taas 20,64€.

Vuoden isoin voitto taas oli 6,520 euroa ja 20 euron panoksella, pelissä oli kova 347 kerroin. Vedonlyönti voi siis aina silloin tällöin palkita yllättävällä tavalla.

Uutisen teille suomensi ja supisti jälleen Carnival News. Alkuperäine teksti on kokonaisuudessaan luettavissa englanniksi täältä.