Playtech yhteistyöhön Novomatic Americaksen kanssa

Eurooppalainen Novomatic AG on USA:ssa jo Novomatic Americas yrityksen kanssa tarjoamassa VLT palveluita, nyt Playtech on tehnyt yksilöllisen sopimuksen urheiluvedonlyönnistä Novomaticin kanssa. Yhdessä nämä kaksi operoivat yli 10 000 vedonlyöntikioskia maailmanlaajuisesti.

Tämä strateginen yhteistyö vie Playtechin urheiluvedonlyöntilaitteet Novomaticin ActionBookeihin, joka on USA:n markkinoiden suosituin urheiluvedonlyöntikioski. Novomatic ActionBook on jo käytösssä DraftKings ja Penn Nationalilla ja monella muulla 11 osavaltiossa ja 49 eri paikkakunnalla läpi USA:n.

Yhteistyö tullaan näkemään myös yhteisessä markkinoinnissa, missä Playtechin Mobile Sportbook ja pelaajien hallinnointi ohjelmistoa myydään potentiaalisille asiakasyrityksille.

Sopimus jatkaa Playtechin etenemistä USA:ssa, aiempine sopimusten kuten Bet465 ja Entainin kanssa New Jerseyssä ja Parx Casinon kanssa MIchiganissa, Indianassa, New Jerseyssä sekä Pennsylvaniassa.

IGT ja urheiluvedonlyönti Nevadassa

IGT sai luvat kuntoon sen PlaySports alustalle Nevadassa ja nyt on aika edetä käytännössä. PlaySports alusta on jo nyt USA:n käytetyin ja nyt nevadalaiset asiakasyritykset voivat ottaa sen käyttöönsä.

Saatuamme luvat toimia PlaySportsin kanssa Nevadassa, pääsemme jatkamaan kasvuamme monille pitkäaikaisille asiakkaillemme osavaltiossa. PlaySports tekniikka antaa IGT:n asiakkaille monia etuja verrattuna muihin B2B urheiluvedonlyönti alustojen tarjoajiin.
Enrico Drago, IGT PlayDigital

IGT:n Playsports alustalla on korkeatasoinen urheiluvedonlyöntimoottori joka tarjoilee pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Siinä on myös integroitu pelaajien hallintamoduuli joka antaa operaattoreille työvälineet pelaajien hankintaan ja uudelleen aktivointiin tarjousten, kilpailujen ja monien muiden keinojen kautta.

IGT PLaySports on nyt käytössä 16 USA:n osavaltiossa ja elokuusta 2020 lähtien ollut Nevadassa Boyd Gamingin käytössä alkuperäisellä Nevadan koelisenssillä.