Internet Vikingsillä on ilo ilmoittaa hosting-palveluidensa lanseeraamisesta Louisianassa, mikä on jälleen yksi virstanpylväs tiellä kohti maanlaajuista laajentumistaan Yhdysvaltain markkinoille.

Ensimmäisen rohkean askeleensa jälkeen uusille amerikkalaisille online-peli- ja urheiluvedonlyöntimarkkinoille vuonna 2021 maailmanlaajuinen iGaming-hosting-palveluntarjoaja on jo onnistuneesti hankkinut tarvittavat oikeudet toimia laillisesti ja perustanut myös asiakaskuntaa useissa osavaltioissa, mukaan lukien New Jersey ja Michigan.

Tutkimukset paljastavat melko selvästi, että Louisianalla on jo pitkään ollut konkreettinen politiikka, joka kielsi kaikenlaisen online-uhkapelaamisen. Kesäkuussa 2021 valtio kuitenkin tunnusti ja laillisti virallisesti urheiluvedonlyönnin, jota seurasi vähittäiskauppa lokakuussa 2021 ja online-osallistuminen tammikuussa 2022. Laillisesti valtuutettuja operaattoreita ovat nyt kaupalliset ja heimokasinot, kilparadat ja online-yritykset.

Internet Vikings eivät tuhlanneet aikaa saadakseen pelinsä perustettua osavaltioon, ja ne julkaistiin Baton Rougessa joulukuussa 2021. Koska tämä strateginen muutto Louisianaan on syvällistä tietoa siitä, miten parhaiten navigoida Yhdysvaltain markkinoilla, se merkitsee vielä yhden ruudun heidän matkallaan kohti yhtä hienoimmista iGaming-palveluntarjoajista kaikkialla Amerikassa.

Yhtiö on kuitenkin jo asettanut tavoitteekseen useita muita valtioita, jotka valmistautuvat avaamaan ovensa säännellylle verkkopelaamiselle muodossa tai toisessa. ”All-in” -lähestymistavalla tähän kukoistavaan maanosaan maailmanlaajuinen iGaming-isännöintipalvelu on nopeasti tulossa kotitalouden nimeksi monilla iGaming-lainkäyttöalueilla.

Tämä on meille suuri saavutus. Louisianalla on runsaasti mahdollisuuksia, koska se toivottaa vihdoin tervetulleeksi online-peliyhteisön. Olemme nähneet eksponentiaalista kasvua tällä tuottoisalla alalla, ja eturintamassa oleminen antaa meille mahdollisuuden tarjota lukemattomia tärkeitä palveluja kaikenkokoisille yrityksille.

Teknologiajohtaja ja Internet Vikingsin perustaja Victor Jerlin

Olemme Internet Vikingsissä työskennelleet väsymättä kehittääksemme ratkaisuja, jotka eroavat paljon muista hosting-yrityksistä, innovatiivisemmilla palveluilla, jotka on räätälöity yksilöllisesti jokaiselle yksittäiselle asiakkaalle. Tasaisen kasvumme ja kasvavan asiakaskuntamme valossa odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan tähän suuntaan. Olemme iloisia voidessamme toimia Louisianassa, ja jatkamme työtä Yhdysvaltojen läsnäolon laajentamiseksi.

Yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja Rickard Vikström