Kindred Groupin lippulaivabrändi Unibet on allekirjoittanut sopimuksen Svensk Travsportin (Swedish Trotting) kanssa urheiludatan sekä ääni- ja video-oikeuksien saatavuudesta. Unibet on ensimmäinen rahapelioperaattori, joka on allekirjoittanut sopimuksen Svensk Travsportin kanssa oman ATG:n lisäksi.

Sosiaalisen sitoutumisen lisääminen lisäkumppanuuksien ja aktiivisten sponsorointien avulla on iso osa Kindredin kestävän kehityksen strategiaa. Unibet toimii brändinä aktiivisesti antaakseen takaisin urheilulle ja yhteiskunnalle. Ruotsin eliitin ennätyksellisen sponsoroinnin lisäksi on nyt sovittu historiallisesta investoinnista Horse Racing & Trottingiin. Tämä on ensimmäinen sopimus rahapeliyhtiön (Unibet / Kindred) ja Svensk Travsportin välillä, lukuun ottamatta sopimusta oman tytäryhtiönsä ATG: n kanssa.

Sopimus tarjoaa pääsyn Svensk Travsportin virallisiin urheilutietoihin sekä ääni- ja video-oikeuksiin. Unibet voi myös suoratoistaa kaikki Ruotsin ravikilpailut verkkosivuillaan ja sovelluksessaan. Oikeuksien korvaus perustuu Ruotsin ravikilpailujen peliliikevaihtoon. Sponsorointiemme ja muiden yritysten yhteiskuntavastuuta koskevien aloitteiden kautta olemme yksi maan suurimmista ruotsalaisen urheilun edistäjistä tänään. Olemme myös erittäin ylpeitä siitä, että voimme osallistua suoraan raviurheiluun ja vahvistaa asemaamme Ruotsin markkinoilla jatkossa.

Unibetin Ruotsin-johtaja Philip Lagström kertoo sopimuksesta:

Tähän liittyen Unibet lanseeraa oman kehitetyn ravituotteen ja hevosurheilun Ruotsissa. Painopiste on edelleen kertoimissa, joilla on korkeampi takaisinmaksuaste asiakkaille kuin biljardipeleissä. Sopimuksen myötä Unibetin asiakkaat saavat parannetun tarjouksen Svensk Travsportin virallisen pääsyn ansiosta.

Philip Lagström odottaa innolla yhteistyötä Svensk Travsportin kanssa:

Näemme raviilun uskomattoman jännittävänä alueena laajentaa liiketoimintaamme. Sopimus Svensk Travsportin kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä paremman kokemuksen itse kehittämämme hevoskilpailutuotteen kautta. Odotamme vahvaa yhteistyötä Svensk Travsportin kanssa.

Unibet aikoo lanseerata uuden ravituotteensa Elitloppetin yhteydessä 29.5.2022. Tuotetta kehitetään edelleen ympäri vuoden keskittyen tarjoamaan markkinoiden parhaat vedonlyöntimarkkinat ja kertoimet ravinnolle.

Lähde: https://www.kindredgroup.com/news–insights/2022/historic-investment-into-swedish-horse-racing-and-trotting