Jette Nygaard-Andersenin ero on jo astunut voimaan, ja uhkapeliyrityksen hallitus on nimittänyt non-Executive Director Stella Davidin Entainin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. David ottaa vastuun eroavan toimitusjohtajan tehtävistä tällä viikolla ja pysyy väliaikaisessa asemassa siihen asti, kunnes hallitus kykenee nimittämään pysyvän seuraajan Nygaard-Andersenille.

Jette Nygaard-Andersenin johtamien viimeisten vuosien aikana Entain on onnistunut toteuttamaan strategisen muutoksensa toimia vain säänneltyjen ja aktiivisesti sääntelevien markkinoiden parissa ympäri maailmaa sekä parantamaan toimintaamme tarjotakseen pelaajillemme parempia kokemuksia. Hänen päätöksensä erota tehtävästään tulee sen jälkeen, kun saavutimme sopimuksen HMRC:n kanssa liittyen perintötoimintoihimme. Jetten johtajuus tutkinnan aikana oli arvokasta yritykselle, ja olemme hyvin kiitollisia hänen omistautumisestaan.

Entainin puheenjohtaja Barry Gibson totesi:

Tämä ilmoitus tulee pian sen jälkeen, kun Entain pääsi sopimukseen Yhdistyneen kuningaskunnan HMRC:n kanssa sakosta, joka liittyi ryhmän Turkin osaston johtoryhmän tekemiin Bribery Actin rikkomuksiin. Yritys myi kyseisen osaston yli puoli vuosikymmentä sitten vuonna 2017. Entainin sakko sisälsi pääsakon 585 miljoonaa puntaa ja sivukustannukset 30 miljoonaa puntaa, tuoden sakon kokonaisarvoksi 615 miljoonaa puntaa.