Entain yhtiön toimitusjohtaja Jette Nygaard-Andersen uskoo, että rahapelialan kestävin liiketoiminta on menestynein tulevaisuudessa. Operaattorin Entain Sustain -tapahtumassa aiemmin tällä viikolla se toi yhteen useita sidosryhmiä korostaakseen sitoutumistaan ​​ympäristö-, sosiaali- ja yritysjohtamiseen (ESG).

Entain Sustain oli näkemys yrityksen sitoutumisesta ESG:hen, mistä on osoituksena sen keskittyminen tasa-arvoon, hyväntekeväisyyteen ja haittojen ehkäisyyn.

Tilaisuudessa eri sidosryhmät keskustelivat aiheista sijoittajasuhteista, vedonlyönnistä, sääntelyn roolista ja kuluttajansuojan painopisteen muuttumisesta.

Päivän päätiedote oli Entainin, usean miljoonan punnan teknologia- ja monimuotoisuusohjelman käynnistäminen, joka seuraa yritystä, joka sitoutuu investoimaan 100 miljoonaa puntaa ESG-hankkeisiin seuraavien viiden vuoden aikana vuonna 2020. Lisäksi operaattori käynnisti esittelyt Advanced Responsibility and Care (ARC) -tekniikka, joka käyttää tekoälyä haittojen vähentämiseen.

Tällä selkeästi määritellyllä sitoumuksella Entain pyrkii vaikuttamaan myönteisesti yhteen miljoonaan ihmiseen vuoteen 2030 mennessä kaikissa aliedustetuissa ryhmissä markkinoilla, joilla se toimii.

”Haluamme lisätä teknologian saatavuutta ja haluamme lisätä monimuotoisuutta erityisesti teknologiayhteisössä”, toimitusjohtaja Jette Nygaard-Andersen selitti. ”Entrain saa meidät mukaan jännittäviin uusiin kumppanuuksiin, kuten Young Gamers and Gamblers Education Trust [YGAM] ja Las Vegasin Nevadan yliopisto

Tämä tapahtuma ei halunnut vain osoittaa Entainin sitoutumista ESG:hen, vaan myös rohkaista muita toimijoita seuraamaan esimerkkiä. Paneelikeskustelussa kestävyyden tärkeydestä pelialan tulevaisuudelle Carbon Trust -konsultti Tiphaine Aries huomautti, että ESG:llä on ”valtava merkitys” sijoittajille. ”Sopeutuminen yhteiskunnan muuttuvaan tapaan on erittäin tärkeää.”

Aikana, jolloin eurooppalainen markkinasääntely on kehittymässä kohti sosiaalisesti vastuullisempaa kehystä, jossa korostetaan entistä enemmän kuluttajansuojaa, pelialan toimijoiden velvollisuus tehostaa toimintaa oli selvä.

Epic Risk Managementin toimitusjohtaja ja perustaja Paul Buck väitti, että tavoitteena oli viime kädessä varmistaa, että kaikki rahapelit ovat kestäviä. ”Tavoitteena tulee olla, että kukaan ei menetä puntaa, dollaria tai minuuttia, jota heillä ei ole varaa menettää.”

ARC-teknologiaansa julkistaessaan Entain väitti, että alan omat ratkaisut olisivat kaikille osapuolille parempia kuin hallituksen toimet.

ARC on suunniteltu seuraamaan haitallisia merkkejä 26 ennalta määrättyä toimenpidettä vastaan ​​ja saamaan käyttäjät tietoisiksi siitä, että he saattavat pelata liikaa, pehmeillä ja suorilla muistutuksilla talletus- ja aikarajojen asettamisesta. Jos he eivät toimi, tekniikka voi ryhtyä toimiin ja määrätä tilapäisiä tilien estoja.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.