Suomessa ei vielä kovin paljon ole herätty Googlen ja hakukoneoptimoinnin tilastolliseen puoleen. Yrityksiå on kyllä alalla, jotka tuottavat palveluita, eli tietoisuus on lisääntymässä koko ajan, mutta katsomalla ja seuraamalla suomalaisten yritysten esimerkiksi juuri Domain Rating arvoa, kertoo, etteivät varsinkaan Offpage SEO asiat ole kovin pitkälle vietyjä.

Paranna oman kotisivusi Domain Rating arvoa helposti ja nopeasti

Tähän on monia keinoja, jotka liittyvät niin sivuston nopeuteen, sisältöön kuin myös siihen, miten sivusto on verkottunut muihin sivustoihin, eli kuinka moni muu sivusto käyttää sivua omissa artikkeleissaan referenssinä. Yllättävän moni suomalainen verkkokauppa ei ole yhdistänyt itseään mitenkään muualle aktiivisesti vaan on kuvitellut, että se tulisi itsestään – ei tule.

Omien linkkien saaminen toisille sivustoille on yksinkertaista, mutta sillä on hintansa. Silloin pitääkin miettiä sitä, mitä omilta kotisivuiltaan haluaa: myyntiä ja näkyvyyttä – vai mikä niiden tehtävä on??? Jos esimerkiksi 10 sivustolinkin hankintahinta vaihtelee sivustoista riippuen 1000 – 3000 euroa, mutta niillä saadaan nostettua sivuston näkyvyyttä pitkällä tähtäimellä Googlessa kenties juuri niiden pahimpien kilpailijoiden ohi oikeilla hakusanoilla – niin kustannus ei ole kova – varsinkin kun se on yksi kerta – ja homma on paketissa.

Paranna sivustosi Domain Rating arvoa linkeillä

Tässä esimerkiksi 18.8.2022 muutama mahdollinen sivusto, jolle voitte tilata mainosartikkelin omalla linkillänne. Toimitusajat vaihtelevat, mutta yleensä saat artikkelin viikossa, ja se on keskimäärin seuraavan viikon aikana Googlen indeksoima, eli sivustosi DR arvo saa tarvitsemaansa tukea ja kasvua. Jos sinulla on oma artikkeli valmiina, voidaan käytttää sitäkin, mikä tarkoittaa mahdollisesti myös edullisempaa hintaa.

sijoituskohde.com

Tämä sivusto voisi liittyä lainoihin, asuntojen myyntiin, sijoittamiseen.

uusibittivaluutta.fi

Jos kuitenkin haluat paremman DR arvon omaavan (25) sivuston, joka käsittelee lähes vastaavia asioita, mutta pääasiana kryptot, niin tässä olisi parempi sivusto.

Sivustojen arvon parantaminen liittyy siis siihen peruajatukseen, että tiedät (kysy meiltä) oman sivustosi arvot, ja haluat nostaa niitä.

kirjahyllyssa.fi

Esimerkiksi tämä kirjahyllyssa.fi sivusto käsittelee ja uutisoi uusista kirjoista, mutta jos sinulla on myytävänä mitä tahansa kirjojen harrastajille, ja oma sivustosi DR on alle 11, tämäkin auttaisi sinua.

vastuullinensuomi.fi

Vastuullisuus on monen suomalaisen yrityksen teema, jopa markkinoinnissa. Jos oman sivustosi DR on alle 17, artikkelin saaminen vastuullinensuomi.fi sivustolle toisi sivustollesi plussaa, ja pääsisitte esille oikean asian yhteydessä.

jouluntaikaa.com

Jos tavoittelet joulumyyntiä, ja oman sivustosi DR on alle 11 ja kaipaat myös näkyvyyttä lisää, tarjoaa jouluntaikaa.com sivusto ja sen keskustelufoorumi sinulle oivan mahdollisuuden saada sivustollesi näkyvyyttä sekä nyt jouluksi, että tuleville jouluille.

reseptinurkka.fi

Jos toimit keittiöalalla, myyt ruokatarvikkeita, päivittäistavaroita netissä ja oma DR on alle 19, artikkeli reseptinurkka.fi sivustolla olisi sinulle ja sivustollesi positiivinen asia.

harrasta.net

Entä jos palvelusi tai tuotteesi liittyy seurojen toimintaan, harrastuksiin, mutta oma DR on alle 22, niin silloin kannattaa harkita artikkelia harrasta.net sivustolla.

Linkkejä voit hankkia yhden, tai kokonaisen paketin- riippuen täysin omasta budjetistasi ja tavoitteistasi. Muista että nettimarkkinointi, kuten kaikki yrittäminen, vaativat pitkämielisyyttä ja kestävyyttä – harvoin mitään tuloksia saadaan päivässä. Tämäkin offpage seo eli natiiviartikkelit toisilla sivustoilla teidän linkeillä tuo Google hakuihin ja sivuston Domain Rating arvoon parannuksia vasta noin parin viikon päästä tilauksesta – ja kuinka kauan kestää, että uudet asiakkaat hakevat sinun tarjoamiasi asioita, tai törmäävät jopa suoraan näihin artikkeleihin – ne asiat tuovat sitten sitä potentiaalista lisämyyntiä.

Hyödyt

  • entistä parempi Google löydettävyys linkittämällä oma linkki mahdollisimman laajalle
  • entistä useampi paikka missä ihmiset voivat lukea teistä ja tuotteistanne, vaikka eivät alunperin edes olleet menneet hakemaan teistä tietoa

Ja tässä vielä pari sivustoa, jotka auttavat kun DR arvosi on alle 10:

itamerensatamat.fi

Sivusto joka kertoo satamista, liikenteestä Itämerellä, julkaisee tiedotteita yms – sopisiko tänne myös teidän tarjontanne ja yrityksenne linkit?

suomiesports.fi

Nuorten ja aikuistenkin pelaaminen on lisääntynyt. Tämä sivusto tuo uutisia peleistä, mutta myös siitä ammattimaailmasta mitä maailmalla kutsutaan Esports-pelaamiseksi. Pelaaminen on kasvamassa kaikissa ikäryhmissä, ja maailmalla isot yritykset ovat jo löytäneet tämän kanavan potentiaalisten uusien asiakkaiden kontaktointiin. Meillä on itseasiassa useampia e-urheilu kanavia, joilla voidaan lisätä teidän DR arvoa ja kontaktipintaa pelaajiin.

growthmarketing.fi

Haluatko tuoda tuotteesi, ajatuksesi, yrityksesi esille kasvumarkkinointiin liittyvän sivuston uutisissa?

bittiblogi.fi

IT-ala, tietokonekauppiaat, konsultit, tämän sivuston avulla saat oikean teeman kautta oman DR arvosi paremmaksi.

luurituki.fi

Puhelimet, puhelinkauppiaat, teknologia, tätä sivustoa lukevat paljon puhelimista kiinnostuneet nuoret aikuiset.

Arjenluksusta omaan kotiin

Ei kaikki kodin luksustuotteet enää tänä päivänä välttämättä maksa maltaita. Osan kodin ja arjen luksustuotteista ovat saatavilla ihan tavallisista verkkokaupoista, mutta tuovat mukanaan sitä aina välillä tarvittua pientä luksusta oman kodin arkeen. Totta kai perinteiset luksusmerkit pitävät pintansa myös 2020-luvulla, vaikka nykyaikaan on tullut perinteisen luksuksen ohelle myös digitaalinen luksus – joka onkin sitten aivan oma lukunsa kokonaan.