Isoimman eSports skenen omaava Counter-Strike: Global Offensive tai CS:GO lyhennettynä on edelleen todella kova nimi vaikkakin saanut hieman osumaa. Suurin syy miksi sen skene on kärsinyt on kilpailullisen muodon lukuiset koodaajat jotka lisääntyivät pelin siirtyessä ilmaiseksi. Silti peli on säilyttänyt suuren kannatuksen sekä ison pelaajamäärän, viimeviikolla oli yli miljoona pelaajaa pelissä.

Pelissä siis on edelleen paljon pelaajia ja kuten ylempänä jo lukeekin, sen eSports skene on edelleen vahva. Tälläkin hetkellä voit lyödä vetoa juuri alkuun lähteneen BLAST Spring sarjan turnauspeleihin BetWay:n kautta joka on yksi turnauksen partnereista.

CS:GO kilpailulliset pelit on ehkä jännitävintä viihdettä mitä videopelit voivat tarjota, oli sinulla sitten omaa rahaa kiinni peleissä tai ei. Se on vähän kuin katsoisit jääkiekkoa kotisohvallasi rauhallisena iltana.

Vedonlyönti eurheiluun toimii täysin samalla tavalla kuin muissa lajeissa, mutta otteluita on helpompi seurata sekä se on täysin ilmaista. Eli sinun ei tarvitse erikseen maksaa tietyistä kanavapaketeista että voisit seurata ottelua.

Astralis VS OG eSports toinen kartta käynnistyi reilu tunti sitten Dust 2 kartassa, ensimmäisen kartan OG vei mutta toinen ei mennyt yhtä putkeen ja tiukka ja menee nyt lisäajalle. Seuraavaksi todennäköisesti olisi sitten Train karttana jonka Astralis todennäköisesti voittaa. Inferno joka toimi ensimmäisenä karttana on yksiä OG:n vahvuukisa.

Nämä vahvuudet ja heikkoudet on hvyä ottaa huomioon kun lyö vetoa näihin otteluihin, samalla tavalla kuin missä muussakin lajissa. Jääkiekossa esimerkiksi ottelun sijainti, aika ja pelaajamuutokset ovat myös vaikuttajia lopputulokseen.

Astralis on tänä päivänä listattu maailman toiseksi parhaimmaksi joukkueeksi heti Gambit eSportsin jälkeen. Pari vuotta taaksepäin näimme kuinka Astralis oli liekeissä major turnauksissa mutta tiimi on hieman vajonnut alas siitä mitä se oli. Kyseisessä Dust kartassa mikä tällä hetkellä on meneillään on ollut Astraliksen puolesta hieman heikkoa pelaamista. Ei ihan sitä mitä joukkueelta voisi olettaa.

Red Bull OG taas on yllättävä nousija joka on osoittanut olevansa varsin vertaanotettava vastus. Ehkä tunnetuin nimi sen rosterissa on niko ja myös Suomen oma poika, Aleksib joka siis siirtyi Ence:n rosterista OG:n väreihin. Aluksi vain tuuraamaan NBK:n tilalle hänen poissaollessaan mutta nyt vaikuttaisi siltä että kemia joukkueen kesken on saanut Aleksin jäämään.

*Muokkaus: OG voitti lisäajan joten kolmatta ottelua ei tule. Huikea ottelu kerta kaikkiaan.

Kannattaa olla myöhemmin kuulolla otteluiden jälkeen meidän analyyseista sekä meidän odotuksista seuraaviin otteluihin. Uutiset CS:GO Blast turnauksesta teille tuo Pelaajan Varasto sekä Carnival News