Clarion Gaming on vahvistanut, että ICE London toimii nyt 12.–14. huhtikuuta 2022, ja iGB Affiliate London järjestetään 13. ja 14. huhtikuuta. 

ICE Londonin piti alun perin tapahtua 1.–3. helmikuuta, ja sitä seurasi iGB Affiliate London 2.–5. helmikuuta 2022 ExCeL Londonissa. Tapahtumat kuitenkin lykättiin Covid-19:n Omicron-variantin aiheuttaman epävarmuuden vuoksi. 

Viikko ExCeL:ssä alkaa ICE VOX -konferenssilla , joka alkaa 11. huhtikuuta World Regulatory Briefing and International Casino Conferencella, joka kestää 13. huhtikuuta. 

ICE avaa ovensa 12. huhtikuuta, kun iGB Affiliate London alkaa päivää myöhemmin ja tämän vuoden iGB Affiliate Awards isännöi The Troxyssa sinä iltana.

”Käsitettyämme asiakkaidemme kanssa maailmanlaajuisesti, markkinoiden huolen Omicron-version aiheuttamasta epävarmuudesta ja ensisijaisesta tavoitteesta tarjota turvallinen ympäristö vierailijoille, näytteilleasettajille ja tapahtumapaikan henkilökunnalle olemme varmistaneet uudet päivämäärät ICE Londonille, ICE VOXille ja iGB Affiliatelle. Lontooseen 11.-  14. huhtikuuta 2022”, Clarion Gamingin toimitusjohtaja Stuart Hunter sanoi.

”Monille ostajille ja brändeille on tulossa maailman peliviikon vaikutusvaltaisin viikko, joka onnistuu kokoamaan yli 700 näytteilleasettajaa ExCeL Londoniin ja haluan osoittaa kunnioitusta ExCeL:n ylimmälle johtoryhmälle, joka on työskennellyt väsymättä kanssamme joulutauon aikana. jotta voimme mukautua tämän suuruisiin tapahtumiin ja auttaaksemme meitä toimittamaan parhaan mahdollisen ratkaisun sidosryhmillemme.”

Hunter lisäsi, että ”intensiivisten” keskustelujen aikana siirretyistä päivämääristä Clarion Gaming oli sitoutunut välttämään yhteentörmäyksen Indian Gaming Tradeshow & Conventionin kanssa , joka järjestetään 19.-22. huhtikuuta Anaheimissa, Kaliforniassa. 

”Olemme olleet läheisessä yhteydessä National Indian Gaming Associationin kollegoihin, jotka puolestaan ​​ovat olleet erittäin herkkiä Omicron-variantin aiheuttamille olosuhteille”, hän sanoi. ”Haluan jälleen tallentaa kiitokseni heidän ymmärryksestään ja tuestaan. Jatkamme mahdollisten jäljellä olevien haasteiden käsittelyä kaikkien asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa ja tuemme heitä heidän valmistautumisessaan ja suunnittelussaan maailman suurimman ja vaikutusvaltaisimman pelialan tapaamiseen.

iGB Affiliate Lontoon portfoliojohtaja Naomi Barton sanoi kokemuksen iGB Liven toimittamisesta! ja iGB Affiliate Amsterdam syksyllä 2021 olivat osoittaneet henkilökohtaisten tapahtumien elintärkeän merkityksen alan sidosryhmien keskipisteenä. 

”Olen iloinen, että olemme pystyneet varmistamaan uudet päivämäärät hieman yli kuusi kuukautta Amsterdamin tapahtumien jälkeen”, Barton sanoi. 

”Tiimini keskittyy nyt iGB-brändin ennätysshown vauhtiin ja lujittaa sen ”luokkansa paras” -bränditiedot järjestämällä suurimman maailmanlaajuisen iGaming-tytärtapahtuman huhtikuussa.

Carnival News toimittaa päivttäin uutisia e-urheilusta, sekä viihteestä. Oheessa linkit itse kullekin aiheelle.