Betssonin puheenjohtaja Patrick Svensk on eronnut ryhmästä sen ilmoituksen jälkeen, että perustaja ja toimitusjohtaja Pontus Lindwall on lähdössä.

Svensk lähtee välittömästi oltuaan kertonut hän ei enää ole täyttä luottamusta konsernin merkittävistä osakkeenomistajista johtuen käsittelystä Lindwallin lähtöä, joka on toimitettu lehdistötiedotteessa viime perjantaina (17 syyskuuta) .

Svensk, joka oli ollut Betssonin hallituksen jäsen vuodesta 2005 ja puheenjohtaja vuodesta 2017, tulee tilalle Johan Lundbergille.

”Se on erittäin surullista, ja olen pahoillani siitä, että olen tuottanut pettymyksen pääomistajillemme, mutta olen tehnyt sen, mitä pidin parhaaksi yritykselle. Olen ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet näiden vuosien aikana, ja toivotan kaikille Betssonille onnea tulevaisuudessa ”, Svensk sanoi.

Lundberg, joka on ollut Betssonin hallituksen jäsen vuodesta 2018, on NFT Venturesin perustaja ja Loomisin, Svolderin ja Ölands Bankin hallituksen jäsen.

”Haluan kiittää lämpimästi Patrick Svenskia hänen arvokkaasta panoksestaan ​​hallitukseen lähes 17 vuoden ajan”, Lundberg sanoi.

”Odotan innolla, että voin jatkaa työtä muun hallituksen kanssa seuraavan sukupolven kansainvälisen johtajan rekrytoimiseksi Betssonille ja samalla saada päätökseen strategisen työn, joka jatkuu uudistumisen ja kasvun myötä.”

Lausunnossaan Betsson lisäsi, että nimitysvaliokunnan puheenjohtaja Michael Knutsson ”on ilmaissut täyden luottamuksen ja tuen” jäljelle jääneille hallituksen jäsenille.

Ryhmä ilmoitti viime viikolla, että Lindwall eroaa tehtävästään sen jälkeen, kun se sanoi, että hän oli ”saavuttanut” tavoitteensa toimitusjohtajana, ja kertoi aloittaneensa hänen sijaisensa.

Lindwall nimitettiin ensimmäisen kerran Betssonin toimitusjohtajaksi vuonna 1998 ja hän toisi tehtävän vuoteen 2011. Hän aloitti toisen toimitusjohtajuutensa vuonna 2017.

Lindwallin lähtö lähtee ennätyksellisestä vuosineljänneksestä Betssonille tulojen ja korkojen suhteen. Lindwall jatkaa toimitusjohtajana, kunnes uusi henkilö löytyy. Operaattori sanoi, että näiden tulosten perusteella Lindwall on suorittanut operaattorin ”Back on Track” -palautusohjelman, jonka hän palkattiin toteuttamaan.

Kommentoidessaan Lindwallin lähtöä tuolloin Svensk sanoi: ”Pontus Lindwallilla on ollut korvaamaton rooli Betssonin menestyksekkäässä kehityksessä. Kun hän aloitti toimitusjohtajana vuonna 2017, hänen tehtävänään oli vahvistaa yhtiön asemaa ja luoda vankka alusta jatkuvalle kasvulle.

”Tämä tehtävä on nyt suoritettu. Olemme kiitollisia kaikesta hyvästä työstä, jota Pontus Lindwall on tehnyt näiden vuosien aikana, ja vahvasta perustasta, jonka hän on luonut tulevaisuutta varten. ”

Tämän artikkelin teille tänäänkin toi Carnival News.