Bally’s on saanut päätökseen fuusionsa online-rahapelioperaattorin ja sisällönkehittäjä Gamesys Groupin kanssa oikeuden lopullisen hyväksynnän jälkeen.

Kahden yrityksen hallitukset sopivat ehdoista 2,0 miljardin punnan (2,32 miljardin euron / 2,69 miljardin dollarin) fuusiosta tämän vuoden maaliskuussa , ja kauppa viimeistettiin huhtikuussa  ja osakkeenomistajat hyväksyivät sen  kesäkuussa.

Osana kauppaa, jonka oli määrä valmistua neljännen neljänneksen loppuunmennessä, Bally’s suostui maksamaan 25,77 dollaria (18,50 puntaa / 22,01 euroa) Gamesysin osakkeelta.

Fuusio oli jo saanut viranomaishyväksynnän Ison-Britannian uhkapelikomissiolta, mutta se edellytti silti lopullista hyväksyntää tuomioistuimelta, jotta se saatiin päätökseen.

Tämän hyväksynnän jälkeen Gamesysin osakkeet poistetaan New Yorkin pörssistä 4.

Sulautumissopimuksen mukaisesti Neil Goulden, Andria Vidler, Colin Sturgeon, Nigel Brewster, James Ryan ja Katie Vanneck-Smith ovat kaikki eronneet Gamesysin ei-johtojohtajista.

Kun kauppa julkistettiin ensimmäisen kerran maaliskuussa, todettiin, että Lee Fentonista, joka on tällä hetkellä Gamesysin toimitusjohtaja, tulisi yhdistyneen konsernin toimitusjohtaja, kun taas kaksi muuta Gamesysin johtajaa liittyisi sen hallitukseen.

George Papanier, Bally’sin toimitusjohtaja, pysyisi hallituksessa fuusion jälkeen ja siirtyisi uuteen rooliin Ballyn maakasinoiden kartanon johtajana.

Yhteisen intohimomme ja visiomme hyödyntää teknologiahäiriöitä palvellaksemme asiakkaitamme paremmin riippumatta siitä, missä he ovat, pitäisi tehdä jännittävä matka sekä työntekijöillemme, asiakkaillemme että osakkeenomistajillemme, Fenton sanoi tuolloin.

Ballyn paikalta, joten Kim sanoi myös: ”Mielestämme Gamesysin todistetun teknologia-alustan yhdessä arvostetun ja kokeneen johtoryhmänsä kanssa yhdistettynä Ballyn tarjoamaan Yhdysvaltojen markkinoille pääsyyn pitäisi antaa yhdistetylle konsernille mahdollisuus hyödyntää merkittäviä kasvumahdollisuuksia Yhdysvaltain urheiluvedonlyönnissä ja verkkomarkkinoilla.”