Pariplay on paisuttanut Kanadan läsnäoloaan entisestään sen jälkeen, kun NeoGamesin igaming-aggregaattori ja sisällöntuottaja tekivät kumppanuuden Atlantic Lotteryin kanssa.

Sopimuksen ehtojen mukaan Pariplay tarjoaa Wizard Games -sisältöpaketin kolmansien osapuolten toimittajien nimikkeiden lisäksi World Lottery Association -operaattorille Fusion-alustan kautta.

Atlantic Lotteryin pelijohtaja Michael MacKinnon totesi: ”Tavoitteenamme oli löytää uusi päätoimittaja, joka voisi tuoda vahvaa sisältöä asiakkaillemme, ja tämä sopimus Pariplayn kanssa tarjoaa juuri sen. Se on meille iso juttu ja uskomme, että se on sellainen, joka iskee sointuun asiakkaidemme kanssa, kun sisältö julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.”

Tämä yhteys AL: hen, joka palauttaa 100 prosenttia voitoistaan Atlantin Kanadan yhteisöille, tulee, kun Pariplay pyrkii jatkamaan edistymistä kohti tavoitetta tulla ”merkittäväksi toimijaksi säännellyillä Kanadan markkinoilla”.

Kaupallinen sidonta seuraa lanseerausta Alberta Gaming, Liquor and Cannabis kanssa ontariolaisten operaattoreiden kanssa tehtyjen sopimusten lisäksi.

”Säännellyt Pohjois-Amerikan markkinat ovat erittäin tärkeitä Pariplaylle, ja meillä on huomattava menestys, myös Kanadassa, jossa meillä on vahva tuotetarjonta saatavilla”, kommentoi Andrew Maclean, Pariplayn myyntijohtaja.

”Tässä mielessä sopimukseen pääseminen ALC: n kanssa on meille toinen merkittävä virstanpylväs, kun jatkamme sisältömme käyttöönottoa koko maassa. Se on jännittävä sopimus, jonka uskomme osoittautuvan hedelmälliseksi kaikille osapuolille.”

Pariplaysta tuli virallisesti osa NeoGames-verkostoa viime kuussa sen jälkeen, kun konserni julkisti aiemmin ilmoitetun ostotarjouksen Aspire Globalin ostamisesta.

Konsernin osakkeista on kilpailutettu yhteensä 99,31 prosenttia, ja kuukauden loppuun asetetun hyväksymisajan pidennyksen aikana saatujen osakkeiden arvioitu selvityspäivä on saatu.