Allied Esports myi WPT:n Element Partnersille. Element osti nimenomaan vain pokeriliiketoiminnan ja maksoi siitä 78,25 miljoonaa dollaria. Samalla kun Allied Esports kertoi myynnistä, lisäsi se myös etsivänsä uusia mahdollisuuksia nimenomaan e-urheilun alueelta. Element maksaa kaupasta etukäteen tammi- tai helmikuussa 68,25 miljoonaa dollaria ja loput 10 muljoonaa 5 % liikevaihtoosana WPT brändin turnauksista Elementin pelialustalla.

Allied Esports Entertainmentin toimitusjohtaja Frank Ng kertoi että viime vuosi ja korona aiheuttivat ison liikevaihdon laskemisen ja myymällä pokertibrändin, Allied Esports saa lisää rahaa toiminnalle ja varsinkin toiminnan uusien osien löytämiselle ja aloittamiselle, joiden kautta saadaan nopeasti tuloja osakeomistajille.

Lake Street Capital Markets hoitaa kaupan varsinaiset järjestelyt.

Frank Ng jatkoi, että vaikka vuosi 2020 oli haastava, pokeribrändi selvisi hyvin vuodesta ja varsinkin pokeriturnaukset netissä olivat menestyksekkäitä.

Allied Esports kääntääkin nyt katseet erilaisiin mahdollisuuksiin mitä todellisella rahalla pelaaminen voisi yritykselle tarjota.

Allied Esports omistaa Las Vegasissa sijaitsevan HyperX Esports Arenan ja se kuten moni muukin turnauspaikka koki kovia vuoden 2020 aikana kaikkien tapahtumien peruunnuttua. Tämä tarkoitti AE:lle isoja liikevaihdollisia menetyksiä.