Microgaming on pitänyt asiat yksinkertaisina täällä. Solar Wilds -slottia  pelataan perinteiseen tyyliin 5 rullalla, 3 rivillä ja 10 kiinteällä voittolinjalla.

Tule mukaan matkallemme tähän bittiavaruuteen, kun selvitämme mistä tässä pelissä on kyse ja onko siitä miksikään.

Grafiikat ja äänet

Solar Wilds -kolikkopelissä on melko futuristinen tunnelma ja omaa tietynlaisen avaruusteeman.

pelistä löytyy hyvin energinen, elektroninen ääniraita joka tuo esteettistä ja futuristista tunnelmaa jokaiselle pyöräytykselle. Musiikki myös nopeutuu aina Wild symbolin osuessa kentälle, käynnistäen uudelleenpyöräytysen mutta bonuselementeistä kerromme lisää hieman alempana. Pelin visuaalit ovat samaan aikaan simppelit mutta myös todella yksityiskohtaiset joka on tuttua Microgamingin peleissä. Symbolit erottuvat voimakkaasti tummasta taustasta mutta hyvällä tavalla. Tähdistä, sumuista ja aurinkopilvistä koostuvan avaruuden taustalla sijaitsevissa rullissa on 7 kirkkaanväristä taivaankappaletta ja planeettaa. Parhaiten maksavat symbolit on keltainen ja oranssi pallo, joka siis antaa panoksesi takaisin 5, 20 tai jopa 50 kertaisena.

Terävä muotoilu ja yksinkertainen pelattavuus ovat ihanteellinen yhdistelmä, kun pelaat älypuhelimella, ja juuri tämän löydät Solar Wilds -mobiilikolikkopelistä. Hieman tulee mieleen Futurama ja Final Space animaatiot symbolien grafiikoista, kun taas tausta hohtaa Elite Dangerous pelin tasoista avaruutta.

Palautusprosentti ja voitot

Palautusprosentti pelissä on 96,27% eli melko keskiverto tai näin ainakin näyttäisi olevan mutta pitää muistaa että vaikka palautusprosentti olisikin korkea/hyvä niin pelin volatiliteetti voi olla korkea, näin ollen antaen harvemmin voittoja.

Tässä pelissä ainakin tuntuisi olevan korkea volatiliteetti sillä voittoja ei kovin usein tippunut mutta voittojen suuruus oli normaalia korkeampaa luokkaa.

Pelin bonukset

Pelattavuus Solar Wilds on hyvin yksinkertainen . Täällä ei ole perinteisiä ilmaiskierroksia tai muita bonusominaisuuksia. Toiminnasta ei ole pulaa laajenevien Wild symbolien ja respin elementin ansiosta.

Hehkuvan auringon näköinen taivaankappale on siis pelin jokeri eli Wild. Kuten tavallista, tämä korvaa kaikki vakiosymbolit, kun se muodostaa osan voittoyhdistelmästä.

Wild symboli voi esiintyä vain keloilla 2, 3 ja 4. Kun Wild laskeutuu, se laukaisee pelin ainoan ylimääräisen, Wild Respin -ominaisuuden. Ensinnäkin Wild laajenee täyttämään koko rullan, maksu suoritetaan sitten pinotun Wild symbolin ollessa paikallaan. Tuon jälkeen tapahtuu se ilmainen respin jolloin voi hyvällä tuurilla saada isojakin voittoja.

Meidän arvio

Vaikka peli onkin graafisesti todella miellyttävä eikä voittojen suuruudessa ole myöskään mitään vikaa niin jotenkin tuntuu että pelistä puuttuu tietynlainen jännitys. Wild Respin toki tuo hieman pientä jännitystä mutta se ei jotenkaan tunnu riittävältä.

Peli ei myöskään sovi niille jotka haluavat turvallisia pelejä eli periaatteessa ainoa syy miksi tätä peliä voisi pelata on sen graafinen puoli eikä sekään kauan pidä kiinnostusta yllä.

Pelin tiedot

  • Palautusprosentti: 96,27%
  • Suurin voitto: 50x 100€
  • Voittolinjat: 10
  • Hyrrät: 5×3
  • Julkaistu: Maaliskuu 2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *