Sula metalli voi tuottaa joitain kuumia palkkioita Fire Forge -kolikkopelissä. 5 hyrällä varustettu ja 243 voittotapaa tarjoava peli on uunituoretta tuotantoa Stormcraft Studiosilta ja Microgamingilta. Kääpiöiden takomo on tämän pelin teema ja todella miellyttävä sellainen. Pelattavuuden kohokohta on bonuskierros kuten lähes jokaisessa muussakin pelissä.

Oletko valmis takomaan rahaa? Haluatko kuulla kenties enemmän tästä pelistä? Alempana kerromme kaikki tärkeät asiat pelistä joten ota mukava asento ja uppoudu siis arvosteluumme.

Grafiikat ja äänet

Pelin käyttöliittymä on varsin yksinkertainen mutta myös upea, se on selkeä mutta myös teemaan sopiva. Hyrrien sivussa näkyy jättipottien summat sekä arkku johon menee ajoittain tuota kääpiöiden kultaa joka mahdollistaa näiden jättipottien saamisen.

Musiikki on eeppistä ja hyvin fantasian täytteistä niin kuin pelin teemasta voisikin olettaa, viihdyttävä mutta ehkä jokseenkin toistuvaa mallia.

Palautusprosentti ja voitot

Palautusprosentti pelissä on harvinaisen kiinteä ja tasainen 96 prosenttia joka on harvinaista nähdä kolikkopeleissä, yleensä nämä palautusprosentit sisältävät joitakin desimaaleja eli ei hirveästi kuitenkaan poikkeava.

Voittojakin peli antaa, ehkä enemmän pieniä mutta vaikkakin tämä on 5×3 hyrrän kokoinen melko perinteinen slotti niin siitä löytyy myös multiways tyyppisiä ominaisuuksia voittojen suhteen. Aina kun voitto osuu niin voittavien symbolien tilalle tippuvat uudet, tarjoten siis useamman voiton yhden pyöräytyksen aikana.

Suhteellisen hyvin tasapainoitetut voitot tekevät tästä pelistä varsin mukavan kokemuksen.

Pelin bonukset

Pelistä löytyy tavallaan kaksi bonustoimintoa plus myös wild symboli joka useimmiten lasketaan “bonus” symboliksi vaikka se onkin yleinen elementti jokaisessa pelissä.

Pelin varsinaiset bonukset ovat vapaapelit joista pelaaja voi valita kolme erilaista vaihtoehtoa vapaapelien auetessa. Näihin kuuluu 12 pyöräytystä ja jokaisella uudella kierroksella multiplier nousee x1. Sitten on 6 pyöräytystä ja multiplier nousee x3 joka kerta. Viimeinen tarjoaa 3 pyöräytystä ja multiplier nousee x6 joka kerta. Tuosta voikin jo hyvin päätellä että mitä vähemmän ilmaiskierroksia niin sitä suurempi riski eli volatiliteetti.

Vapaapelit saa siten että jokaiselle hyrrälle tulee vähintään yksi kääpiöiden kultaharkko.

Toinen bonus onkin jo ylempänä mainittu jättipotti arkku jonka voi saada samalla tapaa kuin vapaapelit, tosin tuon arkun saa vaikkei tulisikaan viimeiselle kiekolle tuota kääpiöiden kultaharkkoa.

Meidän arvio

Fantasiateemaiset pelit ovat aina meidän mieleen, varsinkin kun peli osaa olla erottuva muista saman genren peleistä. Tässä tapauksessa ehkä virkistävintä oli tuo perinteisen 5×3 slottipelin tyyli johon on myös sekoitettu hieman multiways elementtejä.

Vapaapelien mahdollisuudet eivät myöskään kovin usein vain tulleet kiusaamaan vaan kyllä se myös yllättävän usein ne käynnisti. Toki aina kun on kyse kasinopeleistä niin tuurihan sen määrittää eikä itse peli.

Kuitenkin ainoa negatiivinen asia mitä pelistä voisi sanoa on sen toistuva musiikki, toki tuokin on vain mielipidekysymys eli on hyvin mahdollista että tämä peli tarjoaa jokaiselle pelaajalle lystiä kesäiltaan.

Pelin tiedot

  • Palautusprosentti: 96%
  • Suurin voitto: Oma panos x50,000
  • Voittolinjat: 243
  • Hyrrät: 5×3
  • Julkaistu: 23.03.2021

Vastaa