Itsenäinen Microgaming-kumppani, Gold Coin Studios, on laatinut ensimmäisen aasialaisen teemapelinsä Bushi Sushilla, ja siinä on humoristisesti sushi-viipalointisamurai, joka koostuu itse sushista.

Näet hänet toiminnassa, kun Wild symbolit laajenevat ja hänellä on pari Bushidon kaveria, jotka ilmestyvät, jos onnistut yhdistämään 3 Wildia keskikeloille.

Yksinkertaisuus voi olla vahvuus joissakin peleissä, mutta orastava indie-studio, kuten Gold Coin, saattaa haluta harkita jonkin ikimuistoisen pelin julkaisemista pian.

Ehkä he yksinkertaisesti täyttävät isomman studion, Microgamingin tilaukset, koska he näyttävät että he osaavat tämänlaisen rennon pelin luomisen. Ehkä tämä tekee kolhun Aasian markkinoille, mutta täällä lännessä se on kymmenen senttiä.

Grafiikat ja äänet

Bushi Sushi muistuttaa ääniltään todella paljon Total War: Shogun 2 pelin musiikkeja, mutta kaikki japanilainen ja aasialainen perinteinen musiiikki on muutenkin hyvin samalta kuulostavia. Silti sen äänet on todella rentouttavia ja vaikka pelistä löytyykin rento puoli niin osaa se silti jännitystäkin luoda.

Pelin visuaalinen puoli on hyvin japanilainen niin kuin voikin jo olettaa. Kaikki symbolit sekä taustat ovat jotenkin yhteyksissä siihen aasialaiseen kulttuuriin mitä pelin nimestä voi jo olettaa eikä peli petä sinua sen puolesta. Jos on kyseisen kulttuurin ystävä niin löydät varmasti tästä pelistä paljon iloa keväisiin iltoihin.

Palautusprosentti ja voitot

Bushi Sushin palautusprosentti on 96,06% joka on suunnilleen yhtä keskimääräinen kuin muissakin Microgaming kirjaston peleissä.

Pelin volatiliteetti on melko keskiverto myös, sillä voittoja tulee kyllä melko tasaiseen tahtiin ja niiden koko vaihtelee todella pienestä potista aina siihen jättimäiseen voittoon.

Vaikka peli on melko yksinkertainen niin se on myös todella tasapainoinen kokemus kasinopelien ystäville. Se on myös todella viihdyttävä visuaalisesti mutta jokaisella on omat mieltymykset.

Pelin bonukset

Pelistä löydät sekä Wild symbolit jotka laajentuvat koko hyrrän mittaiseksi kuin myös vapaapeli ominaisuuden jossa voit voittaa jopa 40 ilmaiskierrosta. Wild symbolit saattavat joillakin pelikerroilla tuntua todella harvinaisilta, jopa niinkin harvinaisilta että ilmaiskierroksia satelee useammin kuin Wildeja normaaleilla kierroksilla.

Meidän arvio

Jonkin ajan peruspelin jauhamisen jälkeen kakkoshyrrän laajeneva Wild palkitsi kärsivällisyytemme vankalla 100-kertaisella voitolla. Bonuskierros tuli myös hetki sen jälkeen. Yksittäinen Wild symboli esiintyi melko usein, mutta yhdistettyjen Wildien saanti oli vaikeampaa.

Kultakolikkostudiot tuottavat melko yksinkertaisia ​​pelejä Microgamingille, eivätkä ne näytä olevan liian innokkaita todistamaan itseään tavoilla, jotka saattavat laittaa heidät kartalle. Sushi-samurai-konsepti on tarpeeksi hauskaa, mutta se on silti hieman liian ”aasialainen”.

Pelin tiedot

  • Palautusprosentti: 92,06
  • Suurin voitto: 12,000€
  • Voittolinjat: 10
  • Hyrrät: 5×3
  • Julkaistu: Maaliskuu 2021

Vastaa