Ahoy seikkailijat, tervetuloa matkalle karibian rikkauksiin kun me pureudumme Microgaming:n luomaan merirosvopeliin nimeltä 8 Skulls of Holly Roger Megaways. Ehkä yksiä pisimpiä nimiä jonka olen koskaan nähnyt slotilla mutta pelkkä nimi ei kuitenkaan kerro onko slotti hyvä vai ei.

Mikäli etsit uutta peliä kokeiluun niin olet juuri oikeassa paikassa sillä nyt kerromme kaiken mitä sinun on hyvä tietää tästä pelistä ja myös miksi tätä peliä kannattaisi kokeilla.

Grafiikat ja äänet

Pelin graafinen puoli on itseasiassa yllättävän virkistävä ja innovatiivinen. Toki kun kyse on slottipelistä niin se myös toistaa muita genreen kuuluvia pelejä mutta ei kuitenkaan millään tylsällä tavalla. Pelin tausta on teemaan sopiva karibian saarinäkymä joka on jopa animoitu. Symbolit taas ovat melko perinteiset, ei mitään uutta varsinaisesti eikä oikeastaan erotu muista peleistä.

Ainoana poikkeuksena tälle on toki pelin bonusominaisuus “Firepot” symboli. Kaikki kuvasymbolit on jollain tapaa animoitu muttei kuitenkaan ole samaa tasoa kuin tuo liekehtivä pääkallo

Parhaiten maksavat symbolit löydät alla olevasta kuvasta.

Pelissä on myös todella mukaansa tempaava musiikki joka yllätys yllätys, on hyvin merirosvoteemainen. Ehkä yksiä parhaimpia pelimusiikkeja mitä olen kuullut slottipeleissä ja myös bonustoimintojen äänet ja ilmoitukset on todella hyvää laatua.

Palautusprosentti ja voitot

Slottien palautusprosentti on aina hyvin tärkeää ottaa huomioon pelin valintavaiheessa. 8 Golden Skulls of Holly Roger sisältääkin varsin mukavan 96,86% palautusprosentin joka on hieman keskivertoa ylempänä. Palautusprosentti kuitenkin on vain suuntaa antava kun kyse on pelkästään tuurista. On myös hyvä muistaa ettei tuo palautusprosentti tarkoita sitä että voittomahdollisuus on noin iso vaan esimerkkinä jos vaikka laitat 100 euroa niin pelikerran päätteeksi sinulla olisi 96 euroa mutta kaikki tietää ettei se ole noin läheskään joka kerta.

Yllä mainittu Firepot symboli maksaa eniten, euron panoksella niitä kun saa 8 kappaletta niin voittoa tulee 8000 euroa. Perus symboleista “merirosvokuningatar” maksaa eniten tarjoten 60 euroa kuudesta symbolista.

Pelin bonukset

8 Golden Skulls of Holly Roger sisältää tavallaan kaksi bonusta, toinen niistä on mysteerisymboli arkku joka tavallaan on wild symboli muttei se korvaa jokaista kuviota vaan antaa sattumanvaraisesti jonkun kuvion. Toinen on sitten vapaakierrokset jotka tulee silloin kun pelaaja saa 5 timanttisymbolia jonka jälkeen pelaaja pääsee pyöräyttämään hyrrää. Tämä hyrrä antaa vapaakierroksien määrän ja tietyn multiplierin voitoille.

Meidän arvio

Peli oli varsin virkistävä vaihtelu muihin genereettisiin peleihin ja vaikka peli olikin uusi ja monia uudenlaisia toimintoja löytyi niin peli tuli melkein samantien tutuksi.

Pelin Firepot ominaisuus oli ihmeellisen yleinen ja onneksi testatessa vapaapelit tulivat varsin nopeasti tutuksi.

Todella mielenkiintoinen vaihtoehto merirosvoteemainen slotti joka varmasti on monelle sopiva vaihtoehto. Musiikki jäi myös päähän soimaan hetkeksi.

Pelin tiedot

  • Palautusprosentti: 96,86
  • Suurin voitto(1€ panos): 8000€
  • Voittolinjat: Jopa 117,649
  • Hyrrät: 6
  • Julkaistu: Huhtikuu 2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *